ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πεδουλάκης: «Έπρεπε να ρισκάρουμε...»

Πεδουλάκης: «Έπρεπε να ρισκάρουμε...»

Τι δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Αργύρης Πεδουλάκης

Για το τι έπρεπε να κάνει, ώστε να πάρει το διπλό στο Παλατάκι επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Αργύρης Πεδουλάκης. 

 

«Ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο τεστάραμε το ματς και ήμασταν καλύτεροι. Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και ήταν λογικό. Είναι ομάδα με ποιότητα και συνοχή. Είναι καλή ομάδα με εμπειρίες. Το 3ο δεκάλεπτο ήταν καταλυτικό αφού είχε 6/7 τρίποντα και πάνω σε άμυνα. Δεν διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου γιατί έχουμε παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία. Δεν μπορέσαμε να πιέσουμε το μυαλό και την ψυχολογία του ΠΑΟΚ που νίκησε δίκαια.

Προχωράμε τον δρόμο του σεβασμού και αυτό φαίνεται από τον κόσμο που ήρθε. Θα πάρουμε την εμπειρία αυτού του αγώνα για το πως θα διαχειριστήκαμε το παιχνίδι.

 

Ο Γκος, ο Κόνιαρης και Μαργαρίτης έκαναν καλή δουλειά στην τρίτη περίοδο και σημάδευαν σωστά. Έπρεπε να ρισκάρουμε κάποια πράγματα. Για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει μέτρια ευστοχία αλλά σήμερα ήταν εύστοχος. Το θέμα για εμάς ήταν πως διαχειριστήκαμε την επίθεση.

 

Για τους στόχους της ομάδας: «Ήταν να σωθούμε και το μπάτζετ μας ήταν μικρό αλλά πληρωμένο στην ώρα του. Θέλαμε η 2η χρονιά να μας βρει στα πλέι οφ και η 3η στην Ευρώπη. Κυρίως όμως θέλουμε να έχουμε το σεβασμό όλου του κόσμου και δεν είναι εύκολο. Ζητούμενο είναι η διάρκεια».

X