ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Παιχνίδι πρόκληση με Χέρτα, μπορούμε να κερδίσουμε πολλά»

«Παιχνίδι πρόκληση με Χέρτα, μπορούμε να κερδίσουμε πολλά»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση του Αιγινιακού και για την πορεία της προετοιμασίας στα σύνορα της Σλοβενίας με την Αυστρία

Την ικανοποίηση του για τα όσα βιώνει στα σύνορα της Σλοβενίας και της Αυστρίας εξέφρασε χθες μέσω της «Μetrosport» ο προπονητής του Αιγινιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης.


«Είμαστε σε καλό επίπεδο, δημιουργούμε καλή ομάδα, ανταγωνιστική, νεανική και είναι γεγονός ότι παρουσιάσαμε δείγματα της ομάδας στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Τα παιδιά είναι σε καλό δρόμο.

 

Πιστεύω, ότι γίνεται καλή δουλειά. Εχουμε βέβαια ακόμη δρόμο, όμως, θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

 


«Παιχνίδι πρόκληση»

 


Πλέον μετά το φιλικό με τους Σλοβένους της Φούζιναρ, αύριο (10/8), οι Πιερείς θα αντιμετωπίσουν τη Χέρτα Βερολίνου σε σπουδαία φιλική αναμέτρηση. «Είναι παιχνίδι πρόκληση. Είναι αναμφίβολα τεράστια εμπειρία για τα νέα παιδιά του Αιγινιακού. Ετσι το βλέπουμε.

 

Εχουμε μόνο να κερδίσουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε. Μπορούμε να κερδίσουμεπολλά», σημείωσε ο τεχνικός της ομάδας από την Πιερία για να εκφράσει ταυτόχρονα την ικανοποίηση του και για το γεγονός ότι «η διοίκηση είναι από την αρχή κοντά μας, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

 

Κατά τα άλλα, ο 17χρονος, Μιχάλης Ζαννάκης, πρέπει να θεωρείται παίκτης του Αιγινιακού. Πέρσι ήταν στην ΑΠΕΛ, όντας μάλιστα πρώτος σκόρερ της και είναι από την αρχή της προετοιμασίας με τους Πιερείς.

 

Ο Αιγινιακός ψάχνει πλέον για έναν μέσο, ο οποίος να παίζει τόσο ως «οκτάρι» ή «δεκάρι». Οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν επίσης την ικανοποίηση τους για την παρουσία του Κούστα, για τον οποίο θεωρούν ότι θα τους βοηθήσει σημαντικά στη φετινή χρονιά, αλλά και γενικότερα για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας Metrosport

X