ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Παιχνίδι χωρίς αύριο για τον ΠΑΟΚ, να μην κάνει λάθη εκτός έδρας»

«Παιχνίδι χωρίς αύριο για τον ΠΑΟΚ, να μην κάνει λάθη εκτός έδρας»

Ο πρώην προπονητής της Κέρκυρας μίλησε στο Μετρόπολις 95,5 και αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα των Φαιάκων με τον ΠΑΟΚ

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης, και μίλησε για τη σημασία του αγώνα του ΠΑΟΚ στο νησί των Φαιάκων, την εικόνα των δύο ομάδων το τελευταίο χρονικό διάστημα, τη μάχη του τίτλου που κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τι θα δώσει προβάδισμα στον Δικέφαλο στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα την Κυριακή: «Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Για τις ομάδες όπως η Κέρκυρα είναι καλό ό,τι και να πάρει γιατί έχει στοχεύσει σε άλλα παιχνίδια για να πάρει βαθμούς».

 

Για την εικόνα της Κέρκυρας: «Η Κέρκυρα έκανε μεταγραφές, 4 στον αριθμό, που δείχνουν ότι μπορούν να την βοηθήσουν. Εδειχνε ότι έχει προβλήματα στο ρόστερ, θα πάρει και ψυχολογική τόνωση από τα παιδιά που προστέθηκαν και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή. Θα ψάξει βαθμούς και σε αγώνες εκτός προγράμματος».

 

Για το αν η εικόνα του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου: «Σίγουρα με την προσθήκη των παικτών που έρχονται, περιμένουν όλοι να πάει καλύτερα. Η εικόνα του ΠΑΟΚ πάντως τελευταία ήταν πολύ καλή, η μάχη του τίτλου θα πάει μέχρι τέλους μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και αυτό κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Για το τι θα δώσει προβάδισμα στον Δικέφαλο: «Είναι σημαντικό να κερδίσει τα παιχνίδια και να μην κάνει λάθη στις εξόδους, δεν είναι εύκολες έξοδοι η Τρίπολη, το Περιστέρι ή η Λεωφόρος. Φυσικά πρέπει να κερδίσει τα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ τα λάθη του τα έκανε στο ξεκίνημα. Διόρθωσε την συγκομιδή του στα εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει το προβάδισμα και στα ντέρμπι τα παιχτούν όλα. Για να παίξει ο ΠΑΟΚ τα ντέρμπι όπως πρέπει δεν θα πρέπει να έχει απώλειες μέχρι τότε. Στον ΠΑΟΚ πιστεύω πως βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».

 

X