ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παυλίδης, μακράν ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του φετινού Αρη

Παυλίδης, μακράν ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του φετινού Αρη

Ο Παυλίδης είναι ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του φετινού Αρη, καθώς απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 21 Νοεμβρίου.

Την Κυριακή, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος την Πέμπτη το βράδυ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Ο παίκτης του Αρη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο (όχι στο ίδιο σημείο, όπου είχε κάνει αρθροσκόπηση), καθώς είχε χτύπημα που προκάλεσε η πρόσκρουση.

 

Εκτός του γονάτου, όμως, είχε εκδορές στο συκώτι, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί περεταίρω, προκειμένου να υποβληθεί σε περισσότερα τεστ. Όπως επισήμανε το ιατρικό τιμ της ομάδας, πρέπει να εξαλειφθεί ο κάθε κίνδυνος για το ζωτικό αυτό όργανο του ανθρωπίνου σώματος και, στη συνέχεια, να πάρει εξιτήριο και να πάει σπίτι του, ώστε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Ο Παυλίδης είναι –μακράν- ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του φετινού ρόστερ, καθώς απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 21 Νοεμβρίου, όταν και είχε τραυματιστεί στο φιλικό του Ρυσίου με τον Α.Ο. Καρδίας. Εκ τότε υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση και βρισκόταν στο στάδιο επιστροφής και της ομαλής επανένταξης στις υποχρεώσεις του Αρη.

 

Μάλιστα, συγκέντρωσε αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης, ως υπολογίσιμη λύση στον άξονα.

 

Ο νεαρός μέσος ανυπομονούσε να μπει –ξανά- σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όμως, το τροχαίο θα παρατείνει την απουσία του. Βέβαια, το πιο σημαντικό –σε ανάλογες περιπτώσεις- είναι η πλήρης αποθεραπεία, έως ότου νιώσει ότι είναι και πάλι «σιδερένιος». Αλλωστε, η προχθεσινή του εμπειρία δεν έχει να κάνει με τραυματισμό εντός γηπέδων, γιατί η ζωή του τέθηκε σε μεγαλύτερο κίνδυνο, χωρίς –ευτυχώς- να σημειωθούν σοβαρότερες συνέπειες.

 

Εννοείται ότι σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στο πλευρό του στη νέα «περιπέτεια» που αντιμετωπίζει και, είναι πιθανό, κάποιο από τα επόμενα γκολ συμπαικτών του όπως και οι νίκες που ακολουθήσουν, να αφιερωθούν στον Μπάμπη Παυλίδη.

X