ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ στο Εσεν

Παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ στο Εσεν

Είναι παθιασμένοι με τον Δικέφαλο και το δείχνουν με τις πράξεις τους.

Αυτό που έγινε πριν απο λίγες ημέρες στο Εσεν της Γερμανίας δεν έχει προηγούμενο. Η “Μ” παρέθεσε προχθές αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την παρουσία των βετεράνων του ΠΑΟΚ στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της “Ημέρας του ΠΑΟΚ” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Οι πρωτεργάτες της επιτυχημένης εκδήλωσης είναι οι εικονιζόμενοι Γιάννης Παρούτογλου και Κώστας Καλπακίδης (δίπλα τους ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης) που είναι εκπρόσωποι της ακαδημίας ΠΑΟΚ Essen Saloniki. Είναι παθιασμένοι με τον Δικέφαλο και το δείχνουν με τις πράξεις τους.

 

Μία αγκαλιά και με το Βισμπάντεν

Η τέταρτη συνεχόμενη παρουσία των βετεράνων άσων του ΠΑΟΚ στην Γερμανία, είχε απόλυτη επιτυχία. Σκεφθείτε πως δεκάδες παιδιά ομογενών φιλάθλων, εκτός από την ενεργή παρουσία τους στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που βρίσκονται κάτω από την “ομπρέλα” του Δικεφάλου, έχουν ως ινδάλματα ποδοσφαιριστές όπως οι Δερμιτζάκης, Λαγωνίδης, Μαλιούφας, Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Μήτογλου, Θεοδωρίδης, Πέλλιος, Τερζανίδης και όλους όσους ταξίδεψαν πρόσφατα στην Γερμανία.

 

Μάλιστα και οι βετεράνοι παίκτες της ομάδας του Βισμπάντεν αναγνώρισαν το κοινωνικό έργο που αναδεικνύει ο ΠΑΟΚ με την συνεχή (κάθε χρόνο) παρουσία των εκπροσώπων του, σε σημαντικές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις στο εξωτερικό.

 

Η ψυχή του ΠΑΟΚ στο Τρόιστροφ

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ταξιδεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Γερμανία και έχει προσωπική επαφή με όλους τους εκπροσώπους των έξι ακαδημιών που βρίσκονται κάτω απο την “ομπρέλα” του Δικεφάλου.

 

Έχει να λέει τα καλύτερα για την δουλειά που κάνει ο εικονιζόμενος Γιώργος Παπαγιάννης στην ακαδημία Hellas Troistrof που είναι μία από τις συνεργαζόμενες με τον Δικέφαλο. Είναι η ψυχή του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X