ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πατέρας Άγγελου Μητρετώδη: Θέλουμε να υπάρξει άμεσα κάποιο αποτέλεσμα!

Πατέρας Άγγελου Μητρετώδη: Θέλουμε να υπάρξει άμεσα κάποιο αποτέλεσμα!

Όσα δήλωσε ο πατέρας ενός εκ των δύο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών, Νίκος Μητρετώδης

 

Λίγο πριν το επικείμενο διάβημα της χώρας μας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τους δυο φυλακισμένους στρατιωτικούς μας στην Τουρκία, όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η Real News, ο πατέρας του Έλληνα ανθυπολοχαγού, Νίκος Μητρετώδης, δεν κρύβει την αγωνία του για την εξέλιξη της υπόθεσης που βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο.

 

 

Μιλώντας για τις πιέσεις που ασκούνται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα με στόχο την επιστροφή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο κ. Μητρετώδης δηλώνει ότι το μόνο που επιθυμεί η οικογένειά του είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες.

 

«Έχουμε χαθεί πια. Δεν ξέρουμε πού να αποταθούμε, τι να υποστηρίξουμε, τι να περιμένουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να υπάρξει άμεσα κάποιο αποτέλεσμα», σημειώνει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, ο οποίος παρακολουθεί καθημερινά τα όσα γράφονται και λέγονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. «Θέλουμε να αποδοθούν κατηγορίες και να ξεκινήσει επιτέλους μια δίκαιη δίκη», συνεχίζει φανερά προβληματισμένος, ενώ αποκαλύπτει ότι η «μόνιμη επωδός της τουρκικής πλευράς είναι ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ο έλεγχος στα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών, παρά το γεγονός ότι έχουν παρέλθει περίπου τέσσερις μήνες από τη στιγμή της σύλληψής τους».

 

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, τέλος, σε μια υπόθεση που απαιτεί λεπτές ισορροπίες ο κ. Μητρετώδης αρνείται να σχολιάσει τη σύνδεση της υπόθεσης των δυο Ελλήνων με την υπόθεση των 8 Τούρκων που κατέφυγαν στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία. «Τα βλέπουμε όλα. Τα ακούμε όλα. Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο επί του θέματος», καταλήγει ο κ. Μητρετώδης.

X