ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πασχαλάκη, εσύ σούπερ σταρ

Πασχαλάκη, εσύ σούπερ σταρ

Ο Κώστας Πετρωτός κάνει ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή του υψηλόσωμου γκολκίπερ στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Αποδείχθηκε στην πράξη η προσωπικότητα που διαθέτει αυτή η ομάδα και είναι το κύριο στοιχείο που την έχει φέρει ως εδώ και την καθιστά πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

 

Αυτή η ομάδα έχει βρεθεί αρκετές φορές στριμωγμένη και όμως εχει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες. Όταν αυτό είναι ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται, τότε μόνο τυχαίο δεν είναι.

 

Θα μου επιτρέψετε όμως να σταθώ στην παρουσία του Πασχαλάκη. Ο 29χρονος γκολκίπερ αποδεικνύεται λαχείο για τον ΠΑΟΚ, μια μεταγραφή για την οποία πρέπει να πούμε τα μπράβο στον Γιώργο Σκιαθίτη γιατί ήταν εκείνος που είχε κάνει την τελική εισήγηση πέρυσι το καλοκαίρι.

 

Είχε χρόνια ο ΠΑΟΚ να βρει έναν τερματοφύλακα που δίνει βαθμούς. Που καταφέρνει να γίνεται κομβικός σε νίκες του ΠΑΟΚ και μετατρέπεται στον κομβικότερο κρίκο θριάμβων της ομάδας.

 

Σε Καραϊσκάκη, Κλ. Βικελίδης, ακόμη και στην Τούμπα, έχει κρατήσει τον Δικέφαλο όρθιο. Χθες αποδείχθηκε ότι διαθέτει το μεγαλύτερο προσόν όλων. Την καρδια και την διάθεση για αυτοθυσία. Το τελευταίο 20λεπτο στη Λαμία ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικός. Συγκλονιστικός, μπορεί να πει κανείς ανεπιφύλακτα. Έδωσε όλο του το είναι και ήταν η πηγή έμπνευσης για όλη την υπόλοιπη ομάδα.

 

Όταν βλέπεις τον τερματοφύλακα σου να τα δίνει όλα πώς να μην εμπνευστείς.

 

Έχω την αίσθηση ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να προχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης στην επέκταση του συμβολαίου του. Θα είναι το καλύτερο μήνυμα επιβράβευσης προς όλους όσοι θυσιάζονται για την επιτυχία του ΠΑΟΚ. Και μιλάμε για τον πολύ χαμηλά αμειβόμενο από όλους τους παίκτες που είναι προς ανανέωση.

 

Υπό αυτή την έννοια, η δική του περίπτωση είναι και η πιο εύκολη  Γιατί τα 200.000 ευρώ που παίρνει ετησίως είναι επιβεβλημένο να φτάσουν στα επίπεδα ενός τερματοφύλακα που παίζει στην καλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Πασχαλάκης διεκδικεί ήδη μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους γκολκίπερ όλων των εποχών στον ΠΑΟΚ και αυτό πλέον το αναγνωρίζουν όλοι.

X