ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο ΠΑΣ τιμάει τη μνήμη του Αστόρι!

Ο ΠΑΣ τιμάει τη μνήμη του Αστόρι!

Στην Ιταλία βρίσκεται η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα για την συμμετοχή της στο παγκοσμίου φήμης τουρνουά Viareggio Cup.

Στο Viareggio Cup, εκ των κορυφαίων τουρνουά για ομάδες Κ20, θα συμμετάσχει και φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί, μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα και ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντάβιντε Αστόρι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Στο Viareggio Cup και φέτος το τμήμα υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει σε λίγο στα πλαίσια του κυπέλλου την ομάδα της Fiorentina.

 

Με έντονο αίσθημα συγκίνησης και για τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα της Fiorentina μετά το χαμό του Capitano της ομάδας, σε ένδειξη σεβασμού η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα παραδώσει στην ομάδα μία τιμητική φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το νούμερο 13 και το όνομα του Davide Astori.

 

Η αποστολή για τον αγώνα με την Fiorentina του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι: ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΛΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, KAJA, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΗΛΙΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, DOLOVAC

 

Υπενθυμίζουμε ότι στο περυσινό Viareggio είχε συμμετάσχει και ο Κ.Μαυροπάνος, όπου και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των ξένων scouter.

 

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας…»

X