ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παρούσα και στην έκθεση Freskon 2019 η Π.Κ.Μ.

Παρούσα και στην έκθεση Freskon 2019 η Π.Κ.Μ.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στην Freskon 2019 με 25 πρότυπες επιχειρήσεις

 

Η Π.Κ.Μ. συμμετέχει ενεργά σε όλα τα μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα ανά τον κόσμο προκειμένου να ενισχύσει την προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων , δίνοντας παράλληλα την υπεραξία και την ώθηση στις ντόπιες αγορές αλλά και τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις και τις αγορές τους.

 

H Freskon είναι ίσως η μεγαλύτερη έκθεση φρούτων και λαχανικών στα Βαλκάνια και την Νοτιανατολική Μεσόγειο. Μάλιστα, λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων προϊόντων και λαχανικών και τις διεθνείς αγορές.

 

Η Περιφέρεια με τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτή φρόντισε να προωθήσει στη διεθνή αγορά τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που παράγοντα στην μακεδονική γη, να αναπτύξει την επιχειρηματικότητα του κλάδου, να γίνει πιο εξωστρεφής στην παραγωγή και να τονώσει τον πρωτογενή τομέα.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά, είπε σχετικά: «Η αποτελεσματική ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των “προϊόντων- σημαίας” της Κεντρικής Μακεδονίας είναι η δική μας συνεισφορά στη συνολική προσπάθεια ανάδειξης της αγροτικής παραγωγής της περιοχής μας, στην οποία συμμετέχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Άλλωστε, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η αγροτική παραγωγή και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης όχι μόνο της Περιφέρειάς μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας».

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr/

facebook: https://www.facebook.com/pkmakedonias

twitter: https://twitter.com/PKMakedonias

 

X