ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παρόμοια φιλοσοφία, διαφορετικό σκεπτικό

Παρόμοια φιλοσοφία, διαφορετικό σκεπτικό

Ο Αρης μάχεται για την άνοδο, αλλά η επόμενη μέρα έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί

 

Η «επόμενη μέρα», ανεξαρτήτως της κατηγορίας που θα αγωνίζεται την ερχόμενη χρονιά η ομάδα, βρίσκεται ήδη στο μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος σκοπεύει να δημιουργήσει σύνολο επιπέδου Super League, ακόμα κι αν ο Αρης παραμείνει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

 

Το «σήμερα», όσον αφορά το θέμα της ανόδου, είναι αβέβαιο, όχι μόνο εξαιτίας της βαθμολογικής διαφοράς με τους πρωτοπόρους (Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία), αλλά και λόγω του ότι έχουν σταλεί αρκετά μηνύματα, που αφορούν το παρασκήνιο. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας αφουγκράζεται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ωστόσο - στην παρούσα φάση – μοιάζει… πεισμωμένος και, το κυριότερο, διατεθειμένος να μην επαναλάβει τα «σχεδιαστικά» λάθη του περασμένου καλοκαιριού.

 

Αλλωστε, η φράση ότι «ο Καρυπίδης φτιάχνει ομάδα Super League» έδινε και έπαιρνε και όχι άδικα. Η (μέχρι τώρα) πορεία δεν έχει δικαιώσει την επένδυσή του, γι’ αυτό και ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη κύκλο επαφών, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει προθέσεις υποψήφιων στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ματιές» στη γαλλική αγορά, στην οποία έχει… αδυναμία, είναι υπαρκτές, ωστόσο στις προθέσεις του είναι να ανεβάσει τον πήχη, υπογράφοντας παίκτες με παρουσία σε ανταγωνιστικές ομάδες της Ελλάδας. Ο ίδιος, πάντως, επιθυμεί να φέρει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σταθούν και στα δύο επαγγελματικά Πρωταθλήματα.

 

 

 

X