ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της «Θύρας 4»

Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της «Θύρας 4»

Η αθλητική εισαγγελέας κα Ευαγγελία Λιάσου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος «Θύρα 4»

Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 σχετικά με το παιχνίδι με τη Λαμία.

 

Παρά την απαγόρευση της μετακίνησης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη, και τις εκκλήσεις από τον Γιώργο Σαββίδη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Λαμία, το κέιμενο της ανακοίνωσης προέτρεπε τους οπαδούς του Δικεφάλου να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για το ματς για την 22η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

 

Ετσι, η αθλητική εισαγγελέας, κ, Ευαγγελία Λιάσου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί αν έχουν παραβιαστεί οι διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

 

Στην ουσία η εισαγγελική παραγγελία καλεί την Ελληνική Αστυνομία να εξετάσει αν η ανακοίνωση της «Θύρας 4» εμπίπτει στην διάταξη του αθλητικού νόμου που απαγορεύει παρότρυνση σε πράξεις που αντιβαίνουν στην κείμενη νομοθεσία.

 

 

X