ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παρελθόν ο Λουτσιάνο από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν ο Λουτσιάνο από τον Παναθηναϊκό

Ένας εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών του ρόστερ αν όχι ο ποιοτικότερος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πράσινους

Η πράσινη ΠΑΕ και ο Λουτσιάνο Νέβες έλυσαν από κοινού το συμβόλαιο που τους έδενε και έτσι ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στην πατρίδα του.

 

Ο Λουτσιάνο που δεν συμπλήρωσε ούτε έναν χρόνο φορώντας τα πράσινα αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης για την λύση του συμβολαίου και αποτελεί επίσημα παρελθόν. Η διοίκηση επιχείρησε να κρατήσει στο ρόστερ των νεαρό επιθετικό ωστόσο η μείωση που του ζήτησε ήταν αρκετά μεγάλη. Επίσης ο Λουτσιάνο είχε τρομερά παράπονα και για την μεταχείριση που έλαβε από τους διοικούντες κατά το διάστημα που βρισκόταν στην ομάδα.

 

Ο Λουτσιάνο θα πάρει 180.000 ευρώ άμεσα και τις 300.000 ευρώ που του οφείλονται, θα τις εξοφληθεί σε 24 μηνιαίες δόσεις. Αξίζει να σμειωθεί πως ο Βραζιλιάνος δεν ζήτησε αποζημίωση για το υπόλοιπο του συμβολαίου του παρότι είχε την συγκεκριμένη δυνατότητα. Οι ετήσιες απολαβές του έφταναν τις 600.000 ευρώ, που την δεδομένη στιγμή με τα τωρινά δεδομένα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να καλύψει. Το θέμα είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με τις μεταγραφές και χάνει την δυνατότητα να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που δύσκολα θα μπορέσει να αναπληρώσει. Παρά τις δηλώσεις πως θα μείνουν οι βασικοί ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός πέταξε μια ευκαιρία να κρατήσει έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία και να βγάλει κέρδος από αυτόν ή έστω να αποκομίσει ένα μέρος από όσα ξόδεψε γι αυτόν.

X