ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παραμονή Περέιρα στην ΚΕΔ, αποχώρησαν οι σύμβουλοι της ΑΕΚ

Παραμονή Περέιρα στην ΚΕΔ, αποχώρησαν οι σύμβουλοι της ΑΕΚ

Οι επτά σύμβουλοι που είναι φίλα προσκείμενοι στην Ενωση αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Οριστική είναι η παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μέτα από απόφαση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή αφού μετά την εξέλιξη με τον πορτογάλο αρχιδιαιτητή, οι επτά σύμβουλοι που είναι φίλα προσκείμενοι στην ΑΕΚ (ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Ασλανίδης), αποχώρησαν από αυτή.

 

Παρέμειναν στην αίθουσα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης και ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου, που είναι εξ' οφίτσιο και β' αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ.

 
 

Συγκεκριμνένα ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας, στον οποίο είναι και η σύμβαση Περέιρα, ψηφίστηκε από τους συμβούλους που είχαν απομείνει και πήρε οχτώ θετικές ψήφους, ένα λευκό και ένα παρών.

 

Στις τάξεις της ΑΕΚ φέρεται να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο θέμα Περέιρα. Η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή για άλλο ένα χρόνο, δεν τέθηκε καν σε ψηφοφορία αφού η ΦΙΦΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο.

 

«Το θέμα Περέιρα δεν τίθεται προς ψήφιση. Είναι απόφαση της FIFA. Το υπερεξαντλήσαμε. Δεν έπρεπε να το συζητάμε καν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χέρμπερτ Χούμπελ, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης.

 

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είπε πως «είναι σεβαστή η απόφαση του προέδρου» αλλά εξέφρασε επιφυλάξεις αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της σύμβασης του Περέιρα.

X