ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Παράγοντας της Καβάλας αυτός που με έβρισε» (audio)

«Παράγοντας της Καβάλας αυτός που με έβρισε» (audio)

Συνέχεια στις καταγγελίες του για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα έδωσε μέσω του Metropolis 95.5 ο Ανδρέας Μκρτσιάν.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Νέστου Χρυσούπολης, Ανδρέας Μκρτσιάν και σχολίασε τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Καβάλα.

 

Όπως υποστήριξε, ο άνθρωπος που τον έβρισε είναι παράγοντας της Καβάλας και εκτός από αυτόν δέχθηκε φραστική ρατσιστική επίθεση και ένας ακόμη συμπαίκτης του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούγονταν διάφορα πράγματα, αλλά δεν έδινα σημασία. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι αυτό ειπώθηκε μπροστά σε πολύ κόσμο και κανένας δεν τον έπιασε να τον συνετίσει. Όχι μόνο όσα είπε για εμένα, αλλά και για έναν έγχρωμο ποδοσφαιριστή που έχουμε στην ομάδα, τον Κουντού, τον αποκαλούσε “πιθήκι”. Είναι παράγοντας της Καβάλας αυτός, αλλά μάλλον θα βάζει πολλά λεφτά για να μην του πει κανείς τίποτα. Κάποιοι Καβαλιώτες μου είπαν ότι και παλιότερα το είχε κάνει αυτό και με τον Ν’ Λουντούλου. Επειδή έχω παίξει και στην Καβάλα, ντρέπομαι αν έχω πάρει έστω και ένα ευρώ από αυτόν. Δεν μπορώ να σας πω ποιος είναι. Αν ρωτήσετε στην Καβάλα, τον ξέρουν. Είναι μέλος της διοίκησης, δεν ξέρω την ακριβή ιδιότητα. Καταλαβαίνω ότι ήταν κρίσιμο παιχνίδι, να με βρίσεις επειδή δεν κέρδισες, αλλά τέτοια πράγματα ειδικά ότι είναι μπροστά και παιδάκια, δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου. Είναι πράγματα που δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο».

 

Ακούστε όσα είπε ο Ανδρέας Μκρτσιάν στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X