ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο παραγκάρχης μετακόμισε: άλλη διεύθυνση, νέο αφεντικό»!

«Ο παραγκάρχης μετακόμισε: άλλη διεύθυνση, νέο αφεντικό»!

Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για τις αποκαλύψεις του Κούγια και για την "αλλαγή σκυτάλης στα χαλιφάτα"

Αυτή την φορά οι αποκαλύψεις Κούγια για τη «νέα παράγκα» παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί έδωσε ονόματα και διευθύνσεις, αλλά και αποδείξεις που επιβεβαιώνουν την αλλαγή σκυτάλης στα χαλιφάτα.

 

Οι υποψίες, όπως και οι ενδείξεις υπήρχαν για μια πιθανή(αλλά και πολύ σημαντική) διαφοροποίηση του σκηνικού της παρασκηνιακής δράσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η εμφανέστατη αλλαγή συσχετισμών και επιρροών σε ότι αφορά το ποιος έχει το «πάνω χέρι» μετά το «γκρέμισμα» (;) της θρυλικής παράγκας, οδηγούσαν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση δίχως όμως να παρέχουν την ευχέρεια για περεταίρω «διευκρινίσεις» οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν στο φως επίσημα κι υπεύθυνα ονόματα και διευθύνσεις. Αυτό το τελευταίο και κατά την προσωπική μας άποψη εξαιρετικά ενδιαφέρον το αποτόλμησε ο Αλέξης Κούγιας, δίνοντας σε όλους εμάς βοήθειες που δυσκολευόμασταν να βρούμε άκρη για το ποιος κάνει κουμάντο και ποιος είναι σήμερα το μεγάλο αφεντικό. Το αν στόχευσε σωστά, ή αν κατάφερε να πείσει με τις πρώτες προειδοποιητικές «βολές» του, θα αποδειχθεί σύντομα από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος υποσχέθηκε ότι έχει πλέον όλα  εκείνα τα στοιχεία τεκμηρίωσης των σοβαρών καταγγελιών του.

 

Οι επικαλούμενοι τις ιδιορρυθμίες (πιθανόν και μερικές κυβιστήσεις) του δυναμικού δικηγόρου και όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων βαθύτατου γνώστη της δράσης των εγκληματικών στοιχείων, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούν επουδενί να ακυρώσουν τα όσα αποκαλύπτονται. Εδώ έχουμε ονόματα και διευθύνσεις. Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι η επιβεβαίωση όλων είναι μια απλή διαδικασία από τη στιγμή που θα ζητηθεί και πιθανότατα θα επιτραπεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Ξεκινώντας από τον υπασπιστή  του θρυλικού Θωμά πολυπράγμονα και πολυκατηγορούμενο Παπαδόπουλο κατέληξε στην Εύβοια (πατρίδα του περιβόητου Καμπούρη που επιχείρησε να κατακρεουργήσει τον ΠΑΟΚ) και στη διαδρομή  άφησε ελεύθερη την πρόσβαση σε όλους εμάς για να «τακτοποιήσουμε» κάποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν και οι οποίες αφορούσαν τη νέα έδρα του αρχιπαραγκάρχη αλλά και το νέο αφεντικό του. Οι τελευταίοι δακτυλοδεικτούμενοι από τον Αλέξη είναι πλέον υποχρεωμένοι να τον διαψεύσουν και να υπερασπιστούν την…αθωότητα τους.

 

Η άγρια σφαγή της ομάδας του Αλέξη Κούγια στα πηγάδια από το διαιτητή Λάμπρου ελεγχόμενο 100% - όπως ο ίδιος υποστηρίζει – από τη νέα παράγκα αλλά πολύ περισσότερο η ελεεινή προσπάθεια του υπασπιστή του Θωμά, τη σφαγή και το στήσιμο να τα φορτώσει στον Ιβάν Σαββίδη (σ.σ ήμαρτον Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε) τον εξόργισαν σε ακραίο βαθμό. Το ξέσπασμα του ήταν άμεσο και εκρηκτικό. Πήρε «παραμάζωμα» και δεν άφησε τίποτε όρθιο. Ανέλαβε ως εκ τούτου εμμέσως πλην σαφώς το χρέος και την ευθύνη των ολοκληρωτικών αποκαλυπτηρίων της νέας παράγκας. Σε πρώτη φάση δημοσιοποίησε τη νέα διεύθυνση της, όπως επίσης έδωσε και την πληροφορία ότι ο αρχιπαραγκάρχης τα έχει τσουγκρίσει εδώ και καιρό με τον προηγούμενο Χαλίφη και προσφέρει τώρα τις «πολύτιμες» υπηρεσίες του στον νέο.

 

ΥΓ1: Κατάπτυστοι και καταγέλαστοι αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά οι Αθηνοπειραιώτες προπαγανδιστές που συνεχίζουν να αυτογελοιοποιούνται προσπαθώντας με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο κι επιστρατεύοντας ακόμη υπόδικους και κατάδικους να πλήξουν τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ. Η φίλαθλη κοινή γνώμη τους έχει πάρει χαμπάρι και τους χαρακτηρίζει «θίασο ανυπόληπτων τενεκέδων».

 

ΥΓ2: Εκεί στον ΠΑΟΚ καιρός είναι να αρχίσουν να φροντίζουν να προστατεύουν και να διαχειρίζονται με έξυπνο τρόπο τα περιουσιακά του στοιχεία (φερέλπιδες κι εξελίξιμους νέους παίκτες). Στο παρελθόν είχαμε αρκετές απώλειες. Δεν χρειάζεται να έχουμε ακόμη μια. Ο νοών νοείτο. 

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/10)

X