ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παράδοση άνευ όρων του Άρη στη Γαλλία

Παράδοση άνευ όρων του Άρη στη Γαλλία

Οι κίτρινοι δεν ήταν σε κανένα σημείο του αγώνα με τη Ναντέρ ανταγωνιστικοί και έχασαν δια περιπάτου με 91-63 από τους πολύ ανώτερους Γάλλους

 Ο Άρης ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Απέναντι σε μια ανώτερη Ναντέρ πήρε ρόλο… θεατή από την αρχή και παρακολουθούσε τους Γάλλους να προσφέρουν σκορ και θέαμα.

 

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη μπήκε πολύ άσχημα στο παιχνίδι επιτρέποντας στη Ναντέρ να βρίσκει σκορ μέσα από τη ρακέτα αλλά και από το τρίποντο, την ώρα που οι παίκτες του με εξαίρεση τον Μπελ ήταν κάκιστοι επιθετικά.

 

Έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο δέχτηκε 27 πόντους και η διαφορά είχε φτάσει στους 13 (27-14).

 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου με τη Ναντέρ να μην έχει την εντυπωσιακή ευστοχία της αρχής αλλά και πάλι πέτυχε αρκετά εύκολα καλάθια ενώ για τον Άρη έδωσε κάποιες λύσεις μόνο ο Προύιτ. 48-30 το σκορ και το +18 αποτελούσε για τους Γάλλους τη βάση για εύκολη νίκη.

 

Δεν άλλαξε απολύτως τίποτε. Ο Άρης δεν μπορούσε να μειώσει τη διαφορά με τους Γάλλους να την ανεβάζουν και πάνω από τους 20 χωρίς να πατούν το γκάζι.

 

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε τυπικό χαρακτήρα με τους παίκτες να περιμένουν απλά την κόρνα της λήξης με το τελικό σκορ να σταματά στο 91-63 και στο -28.

 

 

X