ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παραδοχή Τσιγκρίνσκι: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω στον τελικό»

Παραδοχή Τσιγκρίνσκι: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω στον τελικό»

Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες.

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σχετικά με την παρουσία της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου αλλά και γενικότερα στη σεζόν.

 

Την ώρα που αρκετοί συμπαίκτες του επιδόθηκαν σε αναζήτηση δικαιολογιών για την ήττα της ομάδας τους, ο Ουκρανός αμυντικός παραδέχθηκε χωρίς περιστροφές την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε ο Τσιγκρίνσκι στην «Live Sport»:

 

Για το τι πήγε λάθος τη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο να πούμε τι πήγε λάθος. Το μόνο βέβαιο είναι ότι χάσαμε ξανά. Στον Βόλο ήταν λάθος του επόπτη. Πέρσι ήταν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τροπαίου. Φέτος... τι να πω... Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

 

Για την αντίδραση που δεν έβγαλε η ΑΕΚ μετά τη φάση που ζήτησε πέναλτι: «Πολλές φάσεις σε όλη την Ευρώπη δίνονται πέναλτι. Ήταν στην κρίση του διαιτητή. Δεν πρόκειται όμως να ψάξουμε καμία δικαιολογία και να κρυφτούμε πίσω από αυτό. Εμείς φταίμε για ό,τι έγινε! Δεν δημιουργήσαμε, δεν απειλήσαμε. Εμείς είμαστε υπόλογοι! Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήμασταν αδιάφοροι. Προσπαθήσαμε. Απλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου τελικού.

 

Για το αν δικαιούταν κάτι παραπάνω η ΑΕΚ: «Όχι! Σε καμία περίπτωση δεν θα πω κάτι τέτοιο! Δεν έψαξα ποτέ για δικαιολογίες, δεν θα πω πράγματα που μπορεί να ακουστούν όμορφα στα αυτιά του κόσμου. Θα ντρεπόμουν να το έκανα αυτό... Χάσαμε και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

 

Για το αν συμφωνεί ότι η σεζόν χαρακτηρίζεται αποτυχημένη μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League: «Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια! Χάσαμε σχεδόν όλους τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Αν είχαμε κερδίσει το Κύπελλο, θα μπορούσαμε απλά να σώσουμε τη χρονιά. Να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο και να πούμε ότι δεν πήγαν όλα χάλια. Βάλ' τα κάτω να δεις. Οι στόχοι μας ήταν να παίξουμε στους ομίλους του Champions League, να είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί, να πάρομε ξανά πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πετύχαμε μόνο τον αρχικό! Δεν το λες επιτυχία. Ενδεχομένως το ότι όλοι είχαν τόσες πολλές προσδοκίες να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την αποτυχία. Δες για παράδειγμα πέρυσι. Κανένας δεν περίμενε τίποτα. Όμως κάναμε φοβερή πορεία στην Ευρώπη, πήραμε πεντακάθαρα το πρωτάθλημα και η ήττα στο Κύπελλο δεν μας “κόστισε” τόσο. Φέτος όμως...»

X