ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Παράδειγμα προς αποφυγήν ο Μίχελ, αρμέγουν τον Σαββίδη στη SL»

«Παράδειγμα προς αποφυγήν ο Μίχελ, αρμέγουν τον Σαββίδη στη SL»

O νομικός Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στο Μετρόπολις 95,5 για τα γεγονότα της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, και μίλησε για την ενέργεια του κ.Σαββίδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, το πώς μπορεί να κοστίσει στον ίδιο και στον ΠΑΟΚ αυτή η ενέργεια, τις πιθανές τιμωρίες του ΠΑΟΚ αλλά και τις ευθύνες του Μίχελ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Ξεκίνησε το σχόλιο του λέγοντας: «Ηταν αναμενόμενο αυτό που ζητήθηκε από την αθλητική εισαγγελέα, τα αδικήματα είναι σοβαρά. Δεν περίμενα να πέσει ο κ.Σαββίδης σε τέτοια ατοπήματα, του έστησαν καρτέρια. Προσπάθησαν με το δίχτυ να καλύψει την ατέλεια που υπήρχε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, του έστησαν δεύτερη ενέδρα και έπεσε μέσα. Δεν μπορείς να φανταστείς ένα παράγοντα που ηγείται της εξυγίανσης να κάνει ένα τέτοιο λάθος. Δεν γίνεται να κάνεις κριτική σε άλλους και να κάνω αυτά που έκαναν οι άλλοι. Πάνω στο πάθος του ξέχασε ότι το έχει πάνω του ο κ.Σαββίδης αλλά είναι ποινικά κολάσιμο. Στο παρελθόν έχω ζήσει προέδρους να μπαίνουν με πιστόλια στις επιτροπές, δεν θα τα ρίξουμε όλα στον κ.Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚτσής δεν θα ακολουθήσει κανένα ηγέτη σαν μάζα χωρίς να πιστεύουν κάποιον όπως οι Ολυμπιακοί».

 

Για το αν μπορεί η ενέργεια του κ.Σαββίδη να κοστίσει ακριβά: «Δεν μπορεί να δέχθηκε ο κ.Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ τον Αρετόπουλο και τους άλλους διαιτητές και επόπτες. Πριν δύο εβδομάδες ο επόπτης κατοχύρωσε ίδιο γκολ και τώρα το ακύρωσε. Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε για ξένους διαιτητές οι άλλοι κώφευαν. Ο κ.Σαββίδης δεν έπρεπε να πριμοδοτήσει τη Σούπερ Λιγκ, καλύτερα να έπαιρνε ακόμη ένα παικταρά με τα 5 εκατομμύρια από το να τα δώσει στον συνεταιρισμό της πλάκας, των λυκόφιλων. Τον έχουν βάλει εκεί και τον αρμέγουν».

 

Για τις πιθανές τιμωρίες του ΠΑΟΚ: «Θα είναι βαριές οι ποινές στον κ.Σαββίδη, ευτυχώς ζήτησε συγγνώμη. Θεωρώ δεδομένο ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του ο κ.Σαββίδης. Οσον αφορά τον κ.Μίχελ, είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Ο άνθρωπος έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο Σύλλογο, έχει κάνει ουκ ολίγα εγκλήματα, κάνει πράγματα που δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ και δεν πρόλαβε τον Αρετόπουλο στο θέμα του φύλλου αγώνα. Σε όλα αυτά ήταν απών ο κ.Μίχελ. Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ έχει τεθεί εν αμφιβόλω».

X