ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παρ' ολίγον «θερμό επεισόδιο» Κλάους με Μαζωνάκη!

Παρ' ολίγον «θερμό επεισόδιο» Κλάους με Μαζωνάκη!

Τι συνέβη ανάμεσα στον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν της Μακάμπι Χάιφα και τον δημοφιλή τραγουδιστή;

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού ανάμεσα στον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Γιώργο Μαζωνάκη έγιναν οι θαμώνες του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής.

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Μακάμπι Χάιφα διασκέδαζε μαζί με τη σύντροφό του, Δώρα Γκουγκούση, στο νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Οταν ο «Μαζώ» εμφανίστηκε, ο Κλάους καθόταν στην πίστα, έχοντας γυρισμένη την πλάτη του στον τραγουδιτή, ο οποίος μόλις τον είδε πήγε και του τράβηξε το αυτί!

 

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να χαιρετήσει τον Ελληνα φορ αλλά αυτό δεν ίσχυε. Η πραγματικότητα ήταν ότι ο καλλιτέχνης θεώρησε ότι ο 28χρονος επιθετικός δεν τον σεβάστηκε με το να του έχει γυρισμένη την πλάτη.

 

Ωστόσο ο Κλάους και συνέχισε να κάθεται με αυτόν τον τρόπο και ένας μουσικός του Γιώργου Μαζωνάκη, του ζήτησε ευγενικά να κατέβει από την πίστα αλλά ο Αθανασιάδης δεν του έδωσε σημασία.

 

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ζήτησαν από τους φίλους του ποδοσφαιριστή να του εξηγήσουν πως πρέπει να καθίσει διαφορετικά και όχι με την πλάτη προς τον τραγουδιστή αλλιώς η κατάσταση ενδεχομένως να ξέφευγε.

 

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, ο ο Αθανασιάδης κατάλαβε το λάθος του και έλυσε την παρεξήγηση ρίχνοντας πολλά πανέρια με λουλούδια στον τραγουδιστή.

X