ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παπαθεοδώρου: «Δικαιώθηκα που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Παπαθεοδώρου: «Δικαιώθηκα που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Δικεφάλου μετά από την επικράτηση της ομάδας του στους «τελικούς» της τρίτης θέσης

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Έλληνας κόουτς φάνηκε ικανοποιημένος με τα επιτεύγματα της ομάδας του και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ δήλωσε δικαιωμένος που ήρθε στον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

 

Για το πώς νιώθει μετά από την κατάκτηση της τρίτης θέσης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε όμορφο μπάσκετ, κερδίσαμε πολύ δίκαια την 3η θέση. Δείξαμε τη δουλειά και την πρόοδο της ομάδας από το πρώτο διάστημα μέχρι τώρα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και το αποτέλεσμα μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για τη συνέχεια».

 

Για τη χρονιά που μόλις τελείωσε «Ήταν μία μεγάλη χρονιά. Παίξαμε 52 παιχνίδια κάναμε ατέλειωτες πτήσεις και ταξίδια. Καλές και κακές στιγμές κάτι και το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Είχαμε πολλούς Ελληνες τους στηρίξαμε όλη τη χρονιά παίξαμε με 4 Αμερικάνους μέχρι τον Μάρτιο και αποδείξαμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας με όμορφο μπάσκετ και με πολλούς πρωταγωνιστές. Θα αναλύσουμε και θα διορθώσουμε όσα πρέπει ενόψει της επόμενης χρονιάς».

 

Για το αν δικαιώθηκε που ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω δικαιωμένος γιατί ήρθα σε μία ομάδα που ήθελα. Ήταν σημαντικό βήμα για εμένα. Δικαίωσα με τη δουλειά και την ομάδα που με επέλεξε να έρθω. Καταφέραμε πολλά πράγματα του χρόνου θέλουμε να κεφαλοποιήσουμε τη φετινή χρονιά και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Κάναμε με το καλημέρα δύο βήματα παραπάνω πήγαμε στην 3η θέση, ενώ είχαμε στόχο την 4η. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, είχαμε καλό κλίμα στηρίξαμε ο ένας τον άλλον στις πολλές δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε».

X