ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παπαδόπουλος: «Έχω καταθέσει το μερίδιο μου, περιμένω τον Γ.Σ. Ηρακλή»

Παπαδόπουλος: «Έχω καταθέσει το μερίδιο μου, περιμένω τον Γ.Σ. Ηρακλή»

Δείτε την τοποθέτηση του ομογενή επιχειρηματία σχετικά με την αγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου

Με νέα τοποθέτηση του ο Τομ Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι έχει καταθέσει το μερίδιο του για την αγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου και πλέον περιμένει το Γ.Σ. του Ηρακλή.

 

Ο ομογενής επιχειρηματίας επέστρεψε από τις ΗΠΑ και φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους του Γηραιού για τα επόμενα βήματα του.

 

Με τοποθέτηση του, λοιπόν, τόνισε ότι έχει καταβάλλει το μερίδιο που του αναλογούσε για την αγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου και πλέον θα περιμένει και ο Γυμναστικός σύλλογος να καταβάλλει το ποσό των 150 χιλιάδων για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

 

Δείτε την τοποθέτηση του:

 

 

«Σε συνέχεια της ενημέρωσης μου προς τον κόσμο του Ηρακλή σχετικά με τα τεκταινόμενα περί της εξαγοράς του ΑΦΜ ομάδας της SL 1 , θα ήθελα να σας αναφέρω ότι η καταβολή του μεριδίου που μου αντιστοιχεί έχει ολοκληρωθεί και η σύνταξη του προσυμφώνου μεταξύ των δύο μερών συνεχίζεται κανονικά και είναι μία διαδικασία που προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 10 μέρες.

 

Το προσύμφωνο με όλους τους προβλεπόμενους όρους και ρήτρες θα υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών αφού καταβληθούν τα υπόλοιπα 150.000 € όπως έχει υποσχεθεί ο Γυμναστικός σύλλογος και το ιδρυτικό σωματείο διά του κ. Ιωακειμίδη.

 

Οιονδήποτε άλλες ενέργειες η κινήσεις γίνονται από διάφορους φίλους του Ηρακλή έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να οδηγήσουν την ομάδα μας για μια ακόμα φορά σε σκοτεινά μονοπάτια με απρόβλεπτες συνέπειες. Συνεχίζω να βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας και να ηγούμαι των προσπαθειών που μου υποδείξανε οι αρμόδιοι φορείς της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της προηγούμενης Τρίτης.

 

Ευχής έργον θα ήταν να υπάρχει η αμοιβαία συνεννόηση και ο κατάλληλος συντονισμός με το προεδρείο του ιδρυτικού συλλόγου καθώς και με τον προεδρεύοντα της προσωρινής διοίκησης διορισμένης από το πρωτοδικείο του Γυμναστικού συλλόγου.

 

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα μη συντονισμού και υπευθυνότητας είναι η ακύρωση της πολυαναμενόμενης γενικής συνέλευσης για την Δευτέρα,η οποία δεν ανακοινώθηκε επίσημα από κάποιον φορέα του Ηρακλή αλλά από κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα όπου κανείς από τους φίλους της ομάδας μας δεν μπορεί να καταλάβει αν πρόκειται για είδηση αληθινή η ψευδή.

 

Θανάσης Παπαδόπουλος, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής».

 

 

X