ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Παπαδόπουλος αναχώρησε, ο Θεοδωρίδης έρχεται

Ο Παπαδόπουλος αναχώρησε, ο Θεοδωρίδης έρχεται

Με αναπτερωμένο ηθικό επέστρεψε στις Η.Π.Α. ο μεγαλομέτοχος

Η νίκη, το αμφίδρομο χειροκρότημα κόσμου-ομάδας και το βελτιωμένο κλίμα, αναμφίβολα επέδρασαν και στον Τομ Παπαδόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. αναχώρησε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα από την Αθήνα για τις Η.Π.Α. με αναπτερωμένο ηθικό για τη συνέχεια...

 

Με καλύτερη ψυχολογία ταξίδεψε για τη Φιλαδέλφεια ο Τομ Παπαδόπουλος. Όπως ωστόσο υπογράμμισε στους συνεργάτες του στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. πρόκειται να επιστρέψει και πάλι σύντομα στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπου δέκα ημέρες. Ο Παπαδόπουλος αναχώρησε με ηθικό, ο Ηλίας Θεοδωρίδης αναλαμβάνει από σήμερα με αποφασιστικότητα. Ο διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος επιστρέφει από το εξωτερικό και από σήμερα μπαίνει δυναμικά στους «κυανόλευκους».

 

Η εμπιστοσύνη του Παπαδόπουλου είναι δεδομένη στο πρόσωπό του, λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και της πρότερης αξιόπιστης διοικητικής ποδοσφαιρικής παρουσίας του στον Αγροτικό Αστέρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συνδράμει και οικονομικά στην προσπάθεια. Στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του Δεκέμβρη αναμένεται και ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε., Στάθης Καραντώνης, η παρουσία του οποίου επίσης εκτιμάται ως σημαντική για ανοικτά ζητήματα που χρήζουν λύσεων.

 

Είναι σαφές πως στόχος και διοικητικά είναι η ομάδα να συγκεντρώσει ει δυνατόν το απόλυτο των βαθμών ως το τέλος του 2018. Παράλληλα το διάστημα αυτό θα ξεκαθαρίσουν και πολλά ως προς το πως θα κινηθεί μεταγραφικά ο Ηρακλής τον Γενάρη. Όπως είχε σημειωθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ άλλωστε ο Ιανουάριος έρχεται... νωρίτερα για τους «κυανόλευκους» που αναμένεται να προβούν σε ανακατατάξεις. Χρονικά αυτό δεν προέχει τη δεδομένη στιγμή, όμως -όπως σ' όλους τους τομείς- όλοι κρίνονται καθημερινά.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (27/11)

 

X