ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πάολα: «Δεν είμαι τσιγγάνα, ορκίζομαι στον Θεό μου»

Πάολα: «Δεν είμαι τσιγγάνα, ορκίζομαι στον Θεό μου»

Όσα αποκάλυψε η δημοφιλής τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε στον Αντώνη Κανάκη

 

Για τον τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αλλά και στην καταγωγή της, μίλησε η Πάολα στην εκπομπή «Βινύλιο» και τον Αντώνη Κανάκη.

 

 

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι τσιγγάνα, κάτι που, όπως αποκάλυψε, δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

 

«Να σας πω, πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψα την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ό,τι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε… Τώρα τα λέμε απλά, αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά», δήλωσε η τραγουδίστρια. 

 

«Πριν χρόνια, δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου, αφού ήταν ο μόνος που δε θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε, αν και θα έπρεπε να το περιμένει, αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως, αφού έχω τη δική μου δυναμική, είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν… Ήμουν πάρα πολύ μικρή, όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση, άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, δε θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια», εξομολογήθηκε η Πάολα.

 

 

 

X