ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο ΠΑΟΚ βοηθάει τον Παντελή Κυριακίδη

Ο ΠΑΟΚ βοηθάει τον Παντελή Κυριακίδη

Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις δράσεις του μέσω του PAOK Action

Γράφει ο Γιώργος Ζαϊρης

 

Οπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, μέρος των εσόδων από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ θα δοθούν για την ενίσχυση του Παντελή Κυριακίδη.

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου εδώ και χρόνια βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά, στο οποίο συμμετείχε ως αθλητής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ. Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο πατέρας του Παντελή.


Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

«Τα τελευταία πέντε χρόνια ο ΠΑΟΚ και το PAOK Action έχει προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών. Η δράση του PAOK Action θα συνεχιστεί και την αγωνιστική σεζόν 2019-2020. Μέρος των εσόδων από όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη Super League θα δωρίζεται σε οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Η πρώτη από τις ετήσιες δράσεις του PAOK Action θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (25.08, 20:00). Όπως κάθε χρονιά, ο πρώτος εντός αγώνας της Super League αφιερώνεται στη βοήθεια ενός δικού μας παιδιού. Του Παντελή Κυριακίδη. Του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ που μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα.Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!»

X