ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο ΠΑΟΚ θέλει «μπακ-απ» του Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ θέλει «μπακ-απ» του Γιαννούλη

Οι σκάουτ του ΠΑΟΚ ήδη ψάχνουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κατερινιώτη ενόψει Ιανουαρίου

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί την μετοχή με τη μεγαλύτερη άνοδο στο χρηματιστήριο του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος φουλ μπακ καλύπτει απόλυτα τα "θέλω" του Αμπέλ Φερέιρα στο αγωνιστικό πλάνο που εφαρμόζει στον Δικέφαλο και αποτελεί βασικό μοχλό στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

 

Για την ακρίβεια, αποτελεί αναντικατάστατο μοχλό, καθώς δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από τα φετινά επίσημα ματς της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη (έχει αγωνιστεί περισσότερα από 900 λεπτά).

 

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τις ενοχλήσεις που ένιωσε στους κοιλιακούς μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλα και την παράμετρο της μπόλικης ενέργειας που καταναλώνει σε κάθε ματς με τον τρόπο που αγωνίζεται, έχουν βάλει σε έντονο προβληματισμό τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

 

Φοβούνται τις παρενέργειες της υπερφόρτωσής του γι' αυτό και έχουν αρχίσει από τώρα να ψάχνουν για παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. Οι σκάουτ της ομάδας έχουν πάρει σχετικές εντολές και ήδη έχουν αρχίσει να μελετούν περιπτώσεις παικτών με παρόμοια χαρακτηριστικά.

 

Σ' αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη για αλλαγή ρόλου στον Βιεϊρίνια που, ούτως ή άλλως, χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο μέχρι να πατήσει γερά στα πόδια του και να βρει ρυθμό.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τούμπα μελετούν ακόμη και περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αποκτηθούν με δανεισμό και να περάσουν και ένα διάστημα δοκιμασίας, όπως συμβαίνει με πετυχημένο τρόπο με τον Γιόσιπ Μίσιτς.

 

Στόχος είναι ενόψει Ιανουαρίου να γίνει μία λίστα με συγκεκριμένες επιλογές που θα "δουλέψει" ο Μάριο Μπράνκο για να καταλήξει στον παίκτη που θα κληθεί να αποτελέσει το μπακ απ του Γιαννούλη.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (9/10)

X