ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο ΠΑΟΚ θέλει ανανέωση, ο Μαουρίσιο βάζει «φρένο»

Ο ΠΑΟΚ θέλει ανανέωση, ο Μαουρίσιο βάζει «φρένο»

Γιατί δεν ανοίγει τώρα το θέμα του νέου συμβολαίου του Ζοσέ Μαουρίσιο, παρά την κρούση που του έκανε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ

Τις τελευταίες μέρες διακοπών αλλά και αποθεραπείας μετά τη δύσκολη επέμβαση στους χιαστούς στην οποία υποβλήθηκε, διάγει στη Βραζιλία ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

 

Ο 31χρονος μέσος θα βρίσκεται από αύριο στη Θεσσαλονικη πρoκειμένου να αρχίσει τη δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα με στόχο να προλάβει ένα κομμάτι της προετοιμασίας, προς το τέλος της.

 

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε, μέσω του ατζέντη του Πιέρ Φερναντές, τις προηγούμενες μέρες διαδοχικές κρούσεις από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι εξέλαβε θετικά την διάθεση του ΠΑΟΚ, έβαλε φρένο.

 

«Ο Ζοσέ θέλει πρώτα να αρχίσει να αγωνίζεται και πάλι με τον ΠΑΟΚ, να δει την κατάσταση στην οποία θα επανέλθει και μετά να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί για το μέλλον του», ήταν το μήνυμα που μεταφέρθηκε από τον εκπρόσωπό του.

 

Κατά συνέπεια, παρά την επιθυμία του επίσημου ΠΑΟΚ, οι συζητήσεις θα μετατεθούν κατά πάσα πιθανότητα για το νέο έτος. Θυμίζουμε ότι ο Μαουρίσιο αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και στις δύο σεζόν του στον ΠΑΟΚ μετρά 59 ματς, 8 γκολ και 4 ασίστ.

X