ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει δύο τίτλους, φοβάμαι μόνο την προβοκάτσια»

«Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει δύο τίτλους, φοβάμαι μόνο την προβοκάτσια»

Ο Άρης Καρασαββίδης ζει στο Μόναχο αλλά η καρδιά του βρίσκονταν στην Τούμπα. Εκεί που ο ΠΑΟΚ έπαιζε τον… τίτλο.

 

Ο βετεράνος επιθετικός μίλησε στο Metropolis 95.5 για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και την προοπτική κυριαρχίας του ΠΑΟΚ στο μέλλον.

 

 

Πώς έζησε το ντέρμπι: «Δεν το φοβήθηκα το παιχνίδι αγωνιστικά γιατί ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι διψασμένος για το πρωτάθλημα. Του το πήραν πέρυσι και ήμουν σίγουρος πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της και έχει αποδείξει πως είναι καλή ομάδα . Έχει κράμα έμπειρων και ταλαντύχων παικτών που δείχνουν τις αρετές τους μέσα στο γήπεδο».

 

Αν μπορεί να χάσει τον τίτλο: «Θα σας θυμίσω ότι και τη δεκαετία του 70’ ο ΠΑΟΚ άξιζε να πάρει περισσότερα πρωταθλήματα και πήρε μόνο ένα. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πάρει δύο τ'ιτλους και παλεύει για το πρώτο. Τίποτα πάντως δεν τελειώνει αν εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

 

Ο ΠΑΟΚ θα εγκληματίσει αν χάσει πάντως, τον τίτλο. Φοβάμαι μόνο την προβοκάτσια»

 

Για τον κόσμο: «Φοβήθηκα τι θα γίνει με τον κόσμο αλλά οφείλω να πω πως ήταν άψογος. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα και ήταν εξαιρετικός».

 

 

Το μέλλον: «Ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε κόστος να κάνει το καλύτερο και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής»

 

Τις μεταγραφές για το… Τσάμπιονς Λιγκ: «Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ αποκτώντας από τώρα τέτοιους παίκτες. Αν θέλεις να φτάσεις στους ομίλους, οφείλεις να χτίζεις την ομάδα με αυτό τον τρόπο, να βάζεις σιγά σιγά τους παίκτες».

 

Αν του λείπει η Τούμπα: «Κάθε φορά μου λείπει η Τούμπα, πάντα σκέφτομαι θα ήταν να αγωνιστώ και πάλι εκεί».

 

 

 

X