ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΟΚ: Στους «μνηστήρες» για τον Νικολαίδη

ΠΑΟΚ: Στους «μνηστήρες» για τον Νικολαίδη

Η περίπτωση του όμως δεν είναι εύκολη, αφού ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Έχοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιούρι Ζντοβτς και έχοντας προχωρήσει τις συζητήσεις μαζί του για τη θέση του προπονητή, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων, σε πρώτη φάση, παικτών. Μία από αυτές είναι ο Αλέξανδρος Νικολαίδης που έθελξε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του Βόλου με την Εθνική μας ομάδα.

 

Ο Νικολαίδης, γιος του παλιού διεθνή γκαρντ του ΠΑΟΚ Σωτήρη, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Μαντουλίδη προκειμένου να αρχίσει την επαγγελματική καριέρα του. Έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr μία διερευνητική κρούση. Πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη που μπορεί να δώσει αέρα ανανέωσης αλλά και μία πολύ καλή προοπτική μέλλοντος, προσφέροντας βέβαια και άμεσα στην ομάδα.

 

Στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχε μέσους όρους 11,7 πόντους, 1,9 ασίστ και 1,4 κλεψίματα, όντας ένας από τους ηγέτες του εθνικού μας συγκροτήματος στην πορεία προς την τετράδα.

 

Η περίπτωση του όμως δεν είναι εύκολη, αφού ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αλλά παλαιότερα του Άρη και του Ηρακλή -όσο ήταν στις ομάδες ο Σάββας Καμπερίδης και ο Κώστας Μέξας αντίστοιχα.

 

Παράλληλα για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα, θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

X