ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο ΠΑΟΚ πληρώνει δύο γιατρούς για το παιδοογκολογικό»

«Ο ΠΑΟΚ πληρώνει δύο γιατρούς για το παιδοογκολογικό»

Ο διευθυντής του παιδοογκολογικού τμήματος του ΑΧΕΠΑ μίλησε για την βοήθεια του ΠΑΟΚ και την επίσκεψη δύο ποδοσφαιριστών του

Για την παροχή βοήθειας και τη στήριξη που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στο παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ μίλησε ο Ανδρέας Γιαννόπουλος.

 

Ο διευθυντής του Β΄τμήματος της παιδοογκολογικής υποστήριξε ότι η επίσκεψη των δύο ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου έφερε χαρά και τόνωσε την ψυχολογία των παιδιών.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι η βοήθεια που προσφέρει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική αφού ουσιαστικά η ύπαρξη του παιδοογκολογικού τμήματος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν ενώ αποκάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης και η «ασπρόμαυρη» οικογένεια πληρώνουν δύο γιατρούς για να βρίσκονται στο τμήμα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την επίσκεψη δύο ποδοσφαιριστών: «Ήρθαν χθες και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του ογκολογικού. Η παρουσία αυτή τονώνει την ψυχολογία των παιδιών αυτών και βοηθάει δε μπορείτε να φανταστείτε σε τι βαθμό να ξεπεράσουν την αρρώστια τους. Ένας άνθρωπος που είναι χαρούμενος ξεπερνάει πιο εύκολα την αρρώστια τους. Χαρήκανε πάρα πολύ τα παιδιά με την παρουσία τους».

 

Για το τι σας έκανε εντύπωση: «Η ανθρωπιά τους και το πώς αγκάλιασαν αυτά τα παιδιά. Έδειχναν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν. Δεν ήρθαν τυπικά να αφήσουν απλά δώρα. Αγκαλιάσανε τα παιδιά και τους έδωσαν μεγάλη χαρά».

 

Για το εάν τα παιδιά ξέρανε για την επίσκεψη: «Ήταν έκπληξη και το χαρήκανε ιδιαίτερα. Ο φοβερός ΠΑΟΚτσής καταχάρηκε».

 

Για τη στήριξη του ΠΑΟΚ στο ογκολογικό: «Το παιδοογκολογικό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ΠΑΟΚ. Από τη διαθήκη του Παντελάκη αλλά και η συνέχεια της οικογένειας του ΠΑΟΚ να το στηρίξει. Είναι συγκινητική η προσπάθεια αυτή γιατί πέρα από το υλικό κομμάτι είναι και το ψυχικό. Ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένεια του ΠΑΟΚ πληρώνει δύο γιατρούς για να βρίσκονται μέσα στο παιδοογκολογικό τμήμα. Το κράτος δεν έχει τη δυνατότητα και έρχεται ο ΠΑΟΚ και μας φέρνει γιατρούς. Στηριζόμαστε και ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ. Η ύπαρξη μας και η βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε στηρίζεται σε αυτά που μας παρέχει ο ΠΑΟΚ».

 

Ακούστε όσα είπε ο Ανδρέας Γιαννόπουλος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» 

 

X