ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΟΚ-Κόντε: Πώς ο Ισπανός στράικερ πλησιάζει στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Κόντε: Πώς ο Ισπανός στράικερ πλησιάζει στην Τούμπα

«Θα μιλήσω με τον Ιβάν για τον παίκτη» δήλωσε αποκλειστικά στη «Μ» ο Γιώργος Χριστοβασίλης    

 Στην τελική ευθεία της ευθεία μπαίνει τις επόμενες μέρες η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΟΚ. Αυτό προανήγγειλε ουσιαστικά μιλώντας στη «Μ»,  Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες το απόγευμα σημείωσε πως θα μιλήσει ξανά με τον Ιβάν Σαββίδη: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο εξωτερικό και επιστρέφω την Κυριακή. Την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποια εξέλιξη ή κουβέντα. Αλλά γνωρίζω ότι άμεσα έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και έτσι τις επόμενες μέρες θα μιλήσω μαζί του».

 

Ουσιαστικά προανήγγειλε το τελικό ραντεβού για να επικυρωθεί η προφορική συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Όπως είχε αποκαλύψει εδώ και εβδομάδες η «Μ», οι δυο άνδρες είχαν δώσει τα χέρια για τη μεταγραφή του Ισπανού φορ με δεδομένη και την επιθυμία του Κόντε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ που καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες του.

 

Θυμίζουμε και όπως επίσης έχει αποκαλύψει η «Μ», ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Κόντε σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του και απλά απομένει το τελικό «οκ» από τον Σαββίδη. Τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Χριστοβασίλης αποδέχθηκε πως ο ΠΑΣ  δεν μπορεί να απαιτήσει τη ρήτρα των 900.000 ευρώ αλλά ένα μικρότερο ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τα Γιάννενα και μετά την οριστική συμφωνία με τον Πετράκη, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας της Ηπείρου προχωρά και στο «κάδρο» έχουν μπει κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ για να αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού.

 

Το σίγουρο είναι πως στο επικείμενο ραντεβού του Σαββίδη (που έρχεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη) ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα τα συζητήσει όλα αυτά αλλά είναι κάτι παραπάνω από πολύ πιθανή η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΟΚ. Μια μεταγραφή που δεν αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τον φορ καθώς όπως αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες η «Μ», ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει δυο επιθετικούς. Και θυμίζουμε ότι ο Πέδρο Κόντε έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

 

 

 

X