ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως το κέντρο του Άγιαξ είναι αδύναμο»

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως το κέντρο του Άγιαξ είναι αδύναμο»

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Henk Spaan, μιλά για τις αδυναμίες του Αίαντα που φάνηκαν στα παιχνίδια με το Δικέφαλο

Οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ για το γ προκριματικό γύρο του Champions League έδειξαν κάποιες αδυναμίες των Ολλανδών, τις οποίες ο Έρικ Τεν Χαγκ καλείται να διορθώσει για να βρεθεί και φέτος στην κορυφή.

 

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Henk Spaan, «η πιο αισθητή αδυναμία του Αίαντα είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Το κέντρο είναι ευάλωτο, το έδειξε ο ΠΑΟΚ. Οι αποχωρήσεις των de Jong και Schone σίγουρα «κόστισαν« στην ομάδα αλλά θα πρέπει να αντικατασταθούν επάξια. Η επιλογή του Razvna Marin ως αντι – de Jong δε φαίνεται να αποδίδει.

 

Επιπλέον, τα πλάγια και τα κόρνερ είναι επικίνδυνα για τον Άγιαξ αφού όλοι συγκλίνουν προς τη μεριά της μπάλας χωρίς αποτέλεσμα και ο Oνανά μένει αφύλακτος.

 

Πρέπει να έχουν πει στον Nous ότι έπρεπε να φανεί καλός αμυντικός. Μετακινήστε στα κόρνερ την back line πάνω: πολύ πιο ασφαλής. ‘Ελεύθερες σκάλες ψηλά, ποτέ στον τοίχο».

 

Τέλος, προτείνει κάποιος παίκτες που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα των Ολλανδών. Αυτοί είναι ο Τιάγκο Μπέντες και ο Ndidi τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο καλύτερος νέος αμυντικός μέσος; Ndidi από τη Λέστερ. Αξίζει πάρα πολύ, φαίνεται. Υπόσχομαι να δώσω προσοχή, γιατί κάτι πρέπει να συμβεί»

X