ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το Voice και το Rising Star

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το Voice και το Rising Star

Σύντομο σχόλιο για τη συμπεριφορά ΠΑΟΚ και Ροντρίγκες και τις εξελίξεις που υπάρχουν στην πολύ πιθανή πλέον μεταγραφή του στη Γαλατασαράι

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Λεβαδειακό γιατί δεν μπορεί να είναι προσηλωμένος σ' αυτόν λόγω της πρότασης της Γαλατά. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν η προβλεπόμενης βάσει αυτών που μας είχε συνηθίσει. Του έκανε το χατίρι να τον ξεκουράσει, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους και λογικά θα τον παραχωρήσει και στους Τούρκους.

 

Και σε κάθε επιχείρημα υπέρ της λογικής «παίκτης που δεν θέλει να μείνει, ας πάει στο καλό με το αζημίωτο», υπάρχει και ένα πολύ σοβαρό αντεπιχείρημα που ουδέποτε απασχόλησε τον ΠΑΟΚ. Ποιό; Πρέπει επιτέλους ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη να κάνει τους εκάστοτε παίκτες του να αντιληφθούν το μέγεθός του, τη φιλοσοφία του και τους στόχους του.

 

Δεν γίνεται ο Νομπόα να... καλύπτεται από τη Ροστόφ που όταν πήγε ούτε να ονειρευτεί μπορούσε το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ροντρίγκες να μη συζητά ούτε το ενδεχόμενο παραμονής του εν μέσω υποχρεώσεων ακόμα και αν του δοθεί το... διπλάσιο της υπάρχουσας συμφωνίας τους. 

 

 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει... προορισμός για τέτοιου επιπέδου παίκτες, όχι απλά μέρος για κέντρο ανάδειξης ταλέντων. Σαν το Voice και το Rising Star ένα πράγμα...

X