ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καλύτερους παίκτες από τον Κουρμπέλη» (audio)

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καλύτερους παίκτες από τον Κουρμπέλη» (audio)

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επαναθέρμανση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να αναζητήσει καλύτερους ποδοσφαιριστές από τον Κουρμπέλη στη μεταγραφική αγορά προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 σχολιάζοντας την αποκάλυψη της «Metrosport» για επαναθέρμανση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

 

Για το αν ο Κουρμπέλης κάνει για τον ΠΑΟΚ του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι καλός παίκτης και αρχηγός του Παναθηναϊκού. Όμως, έτσι όπως είναι δομημένος ο ΠΑΟΚ, ευρισκόμενος ένα βήμα πριν τον τίτλο και με πρωταγωνιστικό σχεδιασμό και για τη νέα χρονιά, δεν θα πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές. Δεν αμφισβητώ το παιδί, το οποίο έχει καλή παρουσία. Όμως, ο ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι δομημένος με το υλικό και την ποιότητα που έχει, πρέπει να αναζητήσει κάτι καλύτερο από τον Κουρμπέλη».

 

Για την περσινή δήλωση Κουρμπέλη πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι η κατάλληλη ομάδα για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Από τη στιγμή που έχει κάνει τέτοια δήλωση, δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε οτιδήποτε. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός από τότε, όμως ανέκαθεν ήταν μια πολύ μεγάλη ομάδα, πολύ περισσότερο τώρα που είναι υγιής. Εκτός από την αξία τους οι παίκτες πρέπει να παρακαλούν να έρχονται στον ΠΑΟΚ».

 

Για το πώς πρέπει να κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ ενόψει του επόμενου μεγάλου στόχου που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχει την καλύτερη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Αν θες να κάνεις βήματα παραπάνω πρέπει να αποσκοπείς σε καλύτερους παίκτες και να κινηθείς ανάλογα με τους στόχους που έχεις θέσει».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X