ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παντελίδης: «Να μην χύσουμε ούτε σταγόνα από την καρδάρα»

Παντελίδης: «Να μην χύσουμε ούτε σταγόνα από την καρδάρα»

Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας στο Metropolis 95.5

Τίποτα δεν έχει αλλάξει σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

 

Ο προπονητής του Ηρακλή υποστήριξε ότι μίλησε με τους παίκτες και αποφάσισαν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια τους για να μην χαθούν αυτά που έχουν πετύχει.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι μέλος μιας ομάδας που ζει με το «έτσι νομίζω» και προγραμματίζει το αύριο.

 

Τέλος, επισήμανε ότι μόλις ολοκληρωθεί η προσπάθεια της ομάδας τότε θα μιλήσει για να πει κάποια πράγματα με το όνομα τους.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για το εάν έχει αλλάξει κάτι μετά το πέρασμα των γιορτών: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά όταν υπάρχουν προβλήματα, τις ημέρες που υπάρχει αποχή λόγω γιορτών, το πρόβλημα μεγαλώνει».

 

Για τους παίκτες του Ηρακλή: «Τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο. Ότι κι αν κάνουν έχουν απόλυτο δίκιο. Πιστεύω ότι αφού θα πας να παίξεις να στέλνεις το μήνυμα σου δυνατός. Να είσαι από πάνω. Επειδή δεν έχουμε τελειώσουμε το ιδιαίτερο που θέλουμε να κάνουμε. Είμαι μαζί με τα παιδιά. Έχουν απίστευτο δίκιο. Η Κυριακή είναι τελικός και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην χύσουμε ούτε μια σταγόνα από την καρδάρα που έχουμε γεμίσει».

 

Για το εάν τον μετέπεισε η επικοινωνία που είχε με τους παίκτες: «Δεν ισχύει. Υπήρχε μια επικοινωνία για χρόνια πολλά γιατί όπως φύγαμε δεν προλάβαμε να τα πούμε. Ήμουν σκασμένος γιατί πήγα στο γήπεδο και δεν ήταν κανείς. Εγώ νόμιζα ότι το όπλο είναι η προπόνηση. Εάν δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει προπονητής. Μετά τις γιορτές είδα ότι το μυαλό των παιδιών να πηγαίνει στο παιχνίδι και ξαναμπήκαμε σε σειρά. Είχα φτάσει στα όρια μου γιατί δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις στα παιδιά. Οι υποσχέσεις δεν τηρούνται, τα παιδιά δεν έκαναν προπόνηση αναρωτιόμουν τι κάνω εκεί. Όταν μιλήσαμε την Τρίτη με τα παιδιά είπαμε να μαζευτούμε για να πάμε μέχρι το τέλος και να φέρουμε εις πέρας το έργο μας και να πιεστούν και να δουν ότι πρέπει να κάνουν κάτι για την ομάδα και οι άλλοι».

 

Πρόσθεσε: «Είμαστε μέλη μιας ομάδας που λέμε έτσι νομίζω. Προγραμματίζουμε το αύριο, ετοιμαζόμαστε και βλέπουμε».

 

Για το εάν έχουν πληρωθεί οι παίκτες: «Μέχρι και την ώρα που τελειώσει η προπόνηση δεν είχα κάποια άλλη ενημέρωση ότι έχει συμβεί κάτι.

 

Για το εάν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στο ποδόσφαιρο: «Όχι, δεν το έχω ξανασυναντήσει σε τόσο έντονο βαθμό και συνάμα η ομάδα να είναι μαζεμένη και συγκεντρωμένη στα παιχνίδια. Έχω πει ότι θα προτιμούσα να τελειώσει η σωτηρία της ομάδας και μετά θα μιλήσουμε για να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους. Δεν θα κάνει καλό στην ομάδα εάν πούμε κάτι τώρα. Έχω σταματήσει να κοιτάω δεξιά και αριστερά και προσπαθούμε να τελειώσουμε το έργο μας την ομάδα. Μόλις τελειώσουμε θα πούμε κάποια πράγματα».

X