ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πάνω από όλους η ομάδα»

«Πάνω από όλους η ομάδα»

Ο Παύλος Μυροφορίδης πήρε τον λόγο, χθες, πριν την πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», θέλοντας να δώσει… διευκρινίσεις

 

Στην προπόνηση της Δευτέρας βρέθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος ανάλωσε μερικά λεπτά, μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του.  Ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. πήρε τον λόγο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καλλιθέας, αλλά επεκτάθηκε και σε θέματα νοοτροπίας και συμπεριφορών.

 

Ο «Μύρο» δίνει το «παρών», καθημερινά, στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ωστόσο μιλά σπάνια στους παίκτες. Χθες, όμως, βγήκε μπροστά. «Κατ’ αρχάς θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη επί της Καλλιθέας. Εγινε το 3Χ3 κι αυτό κάτι σημαίνει. Συγχαρητήρια, βέβαια, θέλω να σας δίνω και στα αρνητικά αποτελέσματα», είπε, αρχικά για να συνεχίσει:

 

«Οφείλω, από εκεί και πέρα, να κάνω μερικές διευκρινίσεις. Η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από τη βασική ενδεκάδα. Οσοι βρίσκεστε εδώ, αποτελείτε σημαντικά κομμάτια και δεν γίνονται διακρίσεις. Παλιοί και νέοι είστε μαζί μας, επειδή σας πιστεύουμε. Αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος ή έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης που δεν συμβαδίζει με το υπόλοιπο σύνολο, έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα». Η παραπάνω τοποθέτηση του Μυροφορίδη, ενδεχομένως, συνδέεται με την μικρής έκτασης παρεξήγηση που έλαβε χώρα μεταξύ Σπανού και Καπνίδη (σ.σ: ο τελευταίος αντέδρασε, όταν κατάλαβε ότι δεν θα αγωνιζόταν). Παρόλα αυτά, το θέμα λύθηκε, χωρίς περεταίρω προεκτάσεις.

X