ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του Κάτσε

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του Κάτσε

Υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών για την παραχώρηση του Αλβανού μέσου

Έχει κολλήσει το θέμα του Έργκους Κάτσε και δεν πρόκειται να ξεκολλήσει αν ο Παναθηναϊκός δεν ανεβάσει την προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, οι «πράσινοι» έχουν προτείνει στον «Δικέφαλο» να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του Αλβανού μέσου (να δώσουν δηλαδή 200.000 ευρώ από τις 400.000 ευρώ που παίρνει στον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο). Αυτή η πρόταση όμως δεν έχει γίνει αποδεκτή.

 

Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν ζητά να καλυφθεί όλο το συμβόλαιο, αλλά σίγουρα ένα μεγαλύτερο ποσό. Ίσως παίξει ρόλο η πίεση του Γιώργου Δώνη προς την διοίκηση των «πρασίνων», αφού είναι γνωστό ότι θέλει πολύ τον Κάτσε και ποντάρει πάνω του για τη νέα σεζόν.

 

Οι επόμενες μέρες, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι καθοριστικές. Εφόσον ο Παναθηναϊκός δείξει σημάδια ότι είναι διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά του και με δεδομένη τη θέληση του παίκτη να αγωνιστεί στους «πράσινους», τότε ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις συζητήσεις. Διαφορετικά θα περιμένει από τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Καγιούλη, να ενεργοποιήσει κάποιες από τις περιπτώσεις ομάδων που ενδιαφέρονται από το εξωτερικό.   

X