ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παναθηναϊκός: Προσφεύγει νομικά κατά του Αλέξη Κούγια

Παναθηναϊκός: Προσφεύγει νομικά κατά του Αλέξη Κούγια

Νομικές κινήσεις κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ προαναγγέλλουν οι «πράσινοι» με αφορμή δηλώσεις του πρώτου κατά των Δώνη, Νταμπίζα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά κατά του Αλέξη Κούγια με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου κατά των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη σχετικά με τον αγώνα της περασμένης σεζόν ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον ΟΦΗ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί νομικά για να προασπίσει την ιστορία του συλλόγου μας και τα στελέχη του.

 

Μετά τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια με τη γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα, ο Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως οποιαδήποτε επίθεση προς τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή ή στέλεχος μας, είναι επίθεση προς τον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Κατόπιν αυτού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά για να προασπίσει την ιστορία του συλλόγου μας και την επαγγελματική και ηθική ακεραιότητα των στελεχών του.

 

ΥΓ. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι ο Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ιστορία και την προσφορά της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και τους φιλάθλους της θεσσαλικής ομάδας. Οι νομικές μας ενέργειες ουδεμία σχέση έχουν με το σύλλογο της ΑΕΛ».

X