ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παλικάρια, δεν τα λέτε καθόλου καλά

Παλικάρια, δεν τα λέτε καθόλου καλά

Ο Κώστας πετρωτός γράφει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έδειξαν ότι δεν είχαν καταλάβει ούτε στο ελάχιστο τι πραγματικά τους περίμενε στο ΟΑΚΑ.

Δεν ήταν εμφάνιση αυτή για ομάδα που θέλει να λέγεται διεκδικήτρια του τίτλου. Έτσι δεν πάει πουθενά ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι το μεγαλύτερο μήνυμα που προκύπτει (και) από το χθεσινό ντέρμπι για τον Δικέφαλο.

 

Οι παίκτες εκνευρισμένοι, χωρίς πραγματικό πάθος και καθαρό μυαλό, έδειξαν ότι δεν είχαν καταλάβει ούτε στο ελάχιστο τι πραγματικά τους περίμενε στο ΟΑΚΑ. ΠΑΟΚ δεν υπήρχε πουθενά, παρά μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές του παιχνιδιού. Μεμονωμένες που ως εξαιρέσεις «φώναζαν» τη γύμνια του ΠΑΟΚ. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’αυτό όταν πριν δύο εβδομάδες προηγήθηκε ένα άλλο ντέρμπι που είχε δείξει στον ΠΑΟΚ τον δρόμο του πρωταθλητισμού. Ένα δρόμο που πεισματικά αρνήθηκε και χθες να ακολουθήσουν οι παίκτες και ο Λουτσέσκου.  

 

Οι συγκρίσεις με την ανταγωνίστρια για τον τίτλο ΑΕΚ ήταν αναπόφευκτες και μάλλον θα πρέπει να βάλουν σε μεγάλη περισυλλογή τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μία ομάδα που τα είχε δώσει όλα τρεις μέρες κόντρα στη Μίλαν, έβγαλε πάθος και ψυχή και έδειξε με κάθε τρόπο πόσο ήθελε τη νίκη, Παραλληλα, είχε και το καθαρό μυαλό για να φτάσει στον στόχο της.

 

Τα υπογραμμίζουμε όλα αυτά γιατί ήταν ακριβώς τα στοιχεία που δεν είχε ο ΠΑΟΚ (και) στο χθεσινό παιχνίδι. Και πραγματικά, φέρνοντας στο μυαλό μας  την δήλωση του Λουτσέσκου λίγες μέρες πριν το παιχνίδι («η ΑΕΚ στηρίζεται σε ατομικές ενέργειες και εμείς στο ομαδικό παιχνίδι», αναρωτιόμαστε αν φάνηκε έστω και στο ελάχιστο αυτό (και) στο χθεσινό ντέρμπι.

 

Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει πράγματα, πρέπει να βάλει νεύρο και πάθος στο παιχνίδι του γιατί μοιάζει φέτος να είναι χαμένος στον πακτωλό εκατομμυρίων που (πολύ ορθά) ο Ιβάν Σαββίδης έριξε μέσα στα αποδυτήρια, στήνοντας το πιο ακριβό ρόστερ της ιστορίας του. Τα χρήματα, όμως, δεν αρκούν.  Χρειάζονται κι άλλα πράγματα που αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν τα διαθέτει.

X