ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πάλι μόνος ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Πάλι μόνος ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Από την περασμένη Ανοιξη ο Ρουμάνος έχει πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του επικοινωνιακά, χωρίς να είναι αυτή η βασική δουλειά του

Το φαινόμενο παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί μία από τις αδυναμίες του οργανισμού ΠΑΟΚ. Σε κάθε δύσκολη στιγμή αγωνιστικά, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που θα απλώσουν ασπίδα γύρω από τους παίκτες και κυρίως γύρω από τον εκάστοτε προπονητή.

 

Δεν υπάρχει κόουτς που να έχει περάσει από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο και να μην έχει βιώσει την δύσκολη κατάσταση που ζει από το βράδυ της Πέμπτης ο Ραζβάν Ρουτσέσκου (για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, υπάρχει η εξαίρεση Ίγκορ Τούντορ  που με βάση την κάτω του μετρίου παρουσία του πήρε μπόλικη στήριξη).

 

Κανείς άνθρωπος της ΠΑΕ δεν βγήκε μπροστά για να απευθυνθεί στον κόσμο και να ηρεμήσει την κατάσταση. Το έκανε μόνο ο…πρώην Λούμπος Μίχελ μέσω του Metropolis 95,5 και είναι προς τιμήν του που έδειξε δημόσια την πίστη του στην ομάδα.

 

Ακριβώς, γι’ αυτό τον λόγο είναι υπερβολικό να εστιάζει κανείς στα επικοινωνιακά λάθη του Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΜΠΑΤΕ.

 

Από την περασμένη Ανοιξη ο Ρουμάνος έχει πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του επικοινωνιακά, χωρίς να είναι αυτή η βασική δουλειά του.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X