ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πάλεψε αλλά έχασε ο Ηρακλής στην Αλεξανδρούπολη

Πάλεψε αλλά έχασε ο Ηρακλής στην Αλεξανδρούπολη

Έφτασε κοντά στην ανατροπή ο ενισχυμένος Ηρακλής, αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής, χάνοντας με 3-2 έδρα της Αλεξανδρούπολης. Ο «γηραιός» παρατάχθηκε ενισχυμένος, ιδιαίτερα με την παρουσία του Νίκου Σμαραγδή. Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όμως ξέμειναν από δυνάμεις και μοιραία έχασαν στο τάι-μπρέικ.

 

Tο πρώτο σετ ήταν πραγματικό θρίλερ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν τελικά αυτή που χαμογέλασε, παίρνοντας τη νίκη στην παράταση με 28-26.

 

Στο δεύτερο σετ η εικόνα παρέμεινε η ίδια με τις ομάδες να κοντράρονται πόντο-πόντο και να μάχονται για τη νίκη. Ο Εθνικός φάνηκε καλύτερος στις λεπτομέρειες, ενώ ο Ηρακλής λύγισε στο τέλος χάνοντας το σετ με 25-23.

 

Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού κατάφεραν να αντιδράσουν στο τρίτο σετ και πάλεψαν ώστε να μειώσουν, κάτι που πέτυχαν σχετικά εύκολα, φτάνοντας στη νίκη με 17-25.

 

Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και στο τέταρτο σετ και έτσι ισοφάρισαν σε 2-2, νικώντας στην παράταση με 25-27.

 

Παρά την κατάθεση ψυχής, ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε στο τάι-μπρεικ (15-11), παίρνοντας ωστόσο τον βαθμό, που τον φέρνει στην τέταρτη θέση μαζί με τον Ηρακλή Χαλκίδας.

 

Περισσότερα σε λίγο...

X