ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παϊσιάδης: «Χάντικαπ για εμάς ότι το Final 4 γίνεται στη Νότια Ελλάδα»

Παϊσιάδης: «Χάντικαπ για εμάς ότι το Final 4 γίνεται στη Νότια Ελλάδα»

Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου μίλησε ενόψε του Final 4 του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα

Με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στο Final 4 του Κυπέλλου σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Παϊσιάδης, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

 

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου υποστήριξε ότι το κύπελλο ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της χρονιάς και οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

 

Επιπλέον, άφησε αιχμές για τον τόπο διεξαγωγής του θεσμού εκφράζοντας την επιθυμία του την επόμενη χρονιά να γίνει στην Βόρεια Ελλάδα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Αυτό που θέλω να σημειώσω, είναι ότι πρόκειται για έναν στόχο ο οποίος από την αρχή της χρονιάς έχει μπει σε αυτούς που πρέπει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ξανά, καθώς το κάναμε και πέρσι.

 

Το σημαντικό είναι ότι και φέτος γίνεται στη Νότια Ελλάδα, και αυτό αποτελεί ένα χάντικαπ για εμάς, καθώς ξέρουμε ότι σε διοργανώσεις που γίνονται σε αυτή τη μορφή, ευνοούνται πάντα οι ομάδες του νότου.

 

Ελπίζουμε του χρόνου, η συγκεκριμένη διοργάνωση να έρθει στην Βόρεια Ελλάδα και όπως γνωρίζω γίνονται ενέργειες για να συμβεί αυτό. Το σημαντικό είναι ότι κατεβαίνουμε έτοιμοι για την κατάκτηση του τροπαίου».

X