ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πάγωσε» η πρόταση του Αρη για ανανέωση του Φλιώνη

«Πάγωσε» η πρόταση του Αρη για ανανέωση του Φλιώνη

Η «κιτρινη» ΚΑΕ προχώρησε στην ακύρωση της πρότασης για ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Φλιώνη

Ο 21χρονος Έλληνας γκαρντ δεν ανταποκρίθηκε εντός του απαιτούμενου χρονικού περιθωρίου στην πρόταση του «Αυτοκράτορα» για παραμονή του στην ομάδα. Αυτό, είχε ως συνέπεια, να πει σε... καραντίνα από τον Αρη.

 

Οι Θεσσαλονικείς, όπως σημειώνεται και στην ανακοίνωση τους, θα ξεκινήσουν επαφές με τον νεαρό πλέι μέϊκερ μετά τις 16 Ιουλίου, όταν θα επιστρέψει και ο προπονητής, Βαγγέλης Αγγέλου, από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:

 

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποσύρει την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που κατέθεσε στον αθλητή, Δημήτρη Φλιώνη, γιατί μετά από προσωπικές επαφές του προπονητή της ομάδα μας, Βαγγέλη Αγγέλου με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο, αλλά και την τηλεφωνική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που της τέθηκε. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα συνεχιστούν σε καινούργια βάση, μετά τις 16 Ιουλίου και την επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο ΑΡΗΣ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό».

X