ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πάγκαλος: «Φοβάμαι μη γίνουμε Αλβανία!»

Πάγκαλος: «Φοβάμαι μη γίνουμε Αλβανία!»

Χαρακτηρίζει τους Γερμανούς «κερατάδες» που μας ζητούν όσα τους χρωστάμε και δεν μας δίνουν όσα μας χρωστούν.

«Απαράδεκτη» διπλωματικά χαρακτηρίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος την αντίδραση των Αμερικανών στο ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού. Παράλληλα, ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει τους Γερμανούς «κερατάδες» που μας ζητούν όσα τους χρωστάμε και δεν μας δίνουν όσα μας χρωστούν.

 

Ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά: «Η θρασύτητα που επέδειξαν οι Αμερικανοί, τη δικαιολογώ μόνο από το γεγονός ότι πρώτον, τους αγγίζει βαθύτατα το θέμα, δεύτερον, είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως και τρίτον, περιφρονούν βαθύτατα και εχθρεύονται την ελληνική κυβέρνηση.»

 

Επιπλέον, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ανοιχτός σε βοήθεια από το εξωτερικό λέγοντας: «Είμαι υπέρ να απευθυνθούμε και στους Ρώσους και τους Κινέζους, τους Ιρανούς και στη Μέση Ανατολή και να διερευνήσουμε παντού. Και στην Κούβα να πάμε, να μας στείλουν μπαλέτα, παντού να πάμε».

 

«Φοβάμαι μήπως γίνουμε μουτ κατούμ που λέμε εμείς οι Αρβανίτες, δηλαδή σκατοχωριό, για να περιγραφεί μια πολύ απελπισμένη κατάσταση... Φοβάμαι μήπως γίνουμε Αλβανία, χωρίς Έμβερ Χότζα, γιατί ο Έμβερ Χότζα ήταν προσωπικότητα», κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

X