ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τον στόχο του Πρωταθλήματος»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τον στόχο του Πρωταθλήματος»

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσα απ την επίσημη ιστοσελίδα της τοποθετήθηκε για την απαγόρευση μετακίνηση φιλάθλων στην Λαμία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης καλεί τον κόσμο της ομάδας, να σεβαστεί την απόφαση για την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης στη Λαμία.

 

Μεταξύ άλλων οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν ότι υπάρχουν πληροφορίες και ενδείξεις για προβοκάτσια και κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα περισσότερο τους ίδιους τους οπαδούς της.

 

Αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει στους φιλάθλους, πως με απόφαση της ΓΓΑ απαγορεύεται η μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αγώνα της Λαμίας, ενώ με απόφαση της γηπεδούχου ομάδα δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της Λαμίας.

 

Παρακαλούμε οι παραπάνω αποφάσεις να γίνουν απολύτως σεβαστές, χωρίς καμία παρέκκλιση. Ο ΠΑΟΚ μας είναι συνυφασμένος με τον κόσμο του και όραμά μας είναι επιτέλους να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια και την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων στο γήπεδο.

 

Μέχρι όμως να φτάσουμε στο σημείο που θα μπορεί αυτό να διασφαλιστεί από όλους τους εμπλεκόμενους, οφείλουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τον Σύλλογο, τον στόχο του Πρωταθλήματος και να μην δώσουμε την ευκαιρία σε όσους επιβουλεύονται τη θέση μας, να επιδιώξουν μια αβάσταχτη τιμωρία.

 

Παρακαλούμε μην θεωρείτε την προτροπή μας μια τυπική αναφορά. Οι πληροφορίες και οι ενδείξεις για προβοκάτσια είναι έντονες και κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα περισσότερο από εσάς τους ίδιους!

 

Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 25 Φεβρουαρίου στην Τούμπα και σας θέλουμε όλους εκεί για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όλοι μαζί το όνειρό μας!

X