ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΕ Αρης: «Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας»

ΠΑΕ Αρης: «Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας»

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πλησιάζει και οι «κίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο

Η ΠΑΕ Αρης υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας που θα δώσει το παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να ενισχύσει την προσπάθεια των «κίτρινων» μόνο με τη φωνή του.

 

Παράλληλα δίνει οδηγίες και για την είσοδο του στο χώρο του γηπέδου ενώ τονίζει πως ο έλεγχος στις θύρες θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης αναφέρει:

 

«Ενόψει του αυριανού αγώνα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει προς τον κόσμο της ομάδας μας τα εξής:

Α) Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της λειτουργίας των τουρνικέ, συνιστούμε η προσέλευση να γίνει έγκαιρα για την ομαλή είσοδό σας.

Β) Κατά την είσοδό σας στο γήπεδο απαγορεύεται να έχετε μαζί σας πλαστικά μπουκάλια νερού ή άλλα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα, αναπτήρες, κέρματα κ.λ.π. Ο έλεγχος στις θύρες θα είναι αυστηρός.

Γ) Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε. Προστατεύουμε την ομάδα μας και την έδρα μας από τον οποιονδήποτε επιχειρήσει να τη βλάψει. Έχουμε το νου μας και στον διπλανό μας»…

X