ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΕ Απόλλων: «Ανακρίβειες και απειλές σε μια ανώνυμη ανακοίνωση»

ΠΑΕ Απόλλων: «Ανακρίβειες και απειλές σε μια ανώνυμη ανακοίνωση»

Απάντηση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ σε αυτήν του Ερασιτέχνη

Ανακοίνωση-απάντηση σε αυτήν του Ερασιτέχνη Απόλλωνα εξεδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

 

Σε αυτήν καταγγέλει ανακρίβεις και απειλές και τονίζει ότι θα επανέλθει στην υπόθεση μόνο εφόσον αυτή πάρει και επίσημα ονοματεπώνυμο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:

 

«Σχετικά με την σημερινή ανακοίνωση του ερασιτεχνικού σωματείου Απόλλων Καλαμαριάς, ιδρυτικού αθλητικού σωματείου της Π.Α.Ε., επισημαίνουμε τα εξής:

 

Για να αποφασίσουμε εάν θα ασχοληθούμε με την ανακοίνωση αυτή, στην οποία περιέχονται μόνο ανακρίβειες, αναλήθειες και απειλές, θα πρέπει πρώτα να υπογραφεί η «ανώνυμη» αυτή ανακοίνωση, ήτοι να φέρει υπογραφή και ονοματεπώνυμο, ώστε ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του.

 

Το σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ερασιτεχνικό σωματείο το οποίο εφόσον έχει νόμιμη διοίκηση πρέπει όλες οι ανακοινώσεις αυτού να υπογράφονται από τους νόμιμους εκπροσώπους του σωματείου.

 

Θα επανέλθουμε, εάν επανέλθουμε, μόνο αν η υπόθεση αυτή πάρει τελικά «ονοματεπώνυμο» και μόνο εάν κρίνουμε ότι για το καλό του Απόλλωνα, το οποίο κανένας δεν μπορεί να μονοπωλεί, πρέπει να δοθεί συνέχεια στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε».

X