ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οξύτατη κόντρα με την Καλλιθέα, «νικητής» ο Απόλλων

Οξύτατη κόντρα με την Καλλιθέα, «νικητής» ο Απόλλων

Διαβάστε τι έγινε στη συνέλευση της Football League μεταξύ των ομάδων και πώς η κίνηση Αβραντίνη έπεσε στο.. κενό

Είχε και μια οξύτατη κόντρα η συνέλευση της Football League, με τον Απόλλωνα όμως να αναδεικνύεται... νικητής σε αυτή.

 

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας Γιάννης Αβραντίνης έβαλε κατά των κοκκινόμαυρων για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα, εξαιτίας της μη συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ασφάλισης της «Ευρωπαϊκής Πίστης». Βέβαια, ο Απόλλων είχε εξηγήσει πολλές φορές στο παρελθόν τη θέση του στο δ.σ., υπογραμμίζοντας ότι είναι νόμιμος πληρώνοντας τις εισφορές, αλλά και την ασφάλιση των παικτών σε άλλη εταιρία.

 

Μάλιστα υπήρξε μεγάλη ένταση με τους ανθρώπους του Απόλλωνα (Γιακουμίδης, Χατζηιωάννου) αναφέρουν προς την πλευρά του εκπροσώπου της Καλλιθέας: «εσείς πληρώνετε περισσότερα στα παράβολα, παρά στους ποδοσφαιριστές σας». Το θέμα της... αποβολής του Απόλλωνα από το πρωτάθλημα τέθηκε σε ψηφοφορία και με ψήφους 15-1 οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν. Αλλωστε η Καλλιθέα είναι ήδη στη Γ΄ Εθνική. 

 

Αυτό που καίει πλέον τον Απόλλωνα είναι η «επόμενη μέρα» στον σχεδιασμό. Όλα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις που θα ληφθούν από την Πολιτεία για το ποδόσφαιρο. Ποια θα είναι η επιχορήγηση, πόσα τα εισιτήρια ανόδου, αλλά και ποιο θα είναι το γενικότερο κλίμα. Σύντομα οι εξελίξεις θα αρχίσουν να δρομολογούνται με τη διοίκηση να καθησυχάζει πως θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. 

X