ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ούτε τώρα για τη μεταβίβαση μετοχών της Δόξας

Ούτε τώρα για τη μεταβίβαση μετοχών της Δόξας

Οι 10-12 επόμενες μέρες θα κρίνουν επί της ουσίας τις όποιες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των «μαυραετών» και την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

Το βράδυ της Τρίτης (21/5) ο μεγαλομέτοχος της Δόξας, Γιάννης Μπύρος, ήταν στην Αθήνα για να συζητήσει εκ νέου για την πιθανότητα μεταβίβασης των μετοχών.

 

Η περίπτωση ήταν διαφορετική από την προηγούμενη του Αθηναίου επιχειρηματία, ο οποίος είχε καταθέσει προσφορά για την ομάδα της Δράμας, αλλά ο Μπύρος είχε απαντήσει αρνητικά.

 

Ωστόσο, ούτε οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις έφεραν «φως» και αποτέλεσμα για την επόμενη μέρα και κυρίως για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ.

 

Ποια είναι πλέον η επόμενη μέρα; Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο Γιάννης Μπύρος δίνει χρονικό ορίζοντα 10-12 ημερών. Μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, εν ολίγοις...

 

Σε περίπτωση, που δεν τελεσφορήσουν οι όποιες συζητήσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών σε άνθρωπο ή ανθρώπους, οι οποίοι να πείθουν με την πρότασή τους και να δίνουν τα εχέγγυα για την ΠΑΕ, αλλά και για τον νυν μεγαλομέτοχο, τότε ο Μπύρος θα καλέσει τον Ερασιτέχνη και θα παραδώσει τα «κλειδιά» της ΠΑΕ, έτσι ώστε ο θεματοφύλακας του συλλόγου να βρει και αν επιλέξει τη διάδοχη κατάσταση στην ομάδα.

X