ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ούγγρος» και με τη... βούλα ο Σταύρος Τσουκαλάς

«Ούγγρος» και με τη... βούλα ο Σταύρος Τσουκαλάς

Παίκτης της ουγγρικής Κισβάρντα και με τη... βούλα έγινε σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τους επόμενους έξι μήνες.

Παίκτης της ουγγρικής Κισβάρντα και με τη... βούλα έγινε σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τους επόμενους έξι μήνες.

 

Ο 30χρονος Ελληνας μέσος, με θητεία σε ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας, Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης στο ελληνικό Πρωτάθλημα, δέχθηκε μια τρομερά δελεαστική πρόταση από την ουγγρική ομάδα, όπου θα σμίξει εκ νέου μ' έναν από τους καλύτερους φίλους που απέκτησε στο ποδόσφαιρο, αλλά και κουμπάρο του, Μπράνα Ιλιτς. 

 

Μετά την εξάμηνη θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Τσουκαλάς επέλεξε να παραμείνει ελεύθερος, έχοντας στο μεταξύ απορρίψει αρκετές ελληνικές και κυπριακές προτάσεις που απείχαν παρασάγγας από τα οικονομικά στάνταρ που είχε θέσει. Την πρόταση της Κισβάρντα, όμως, δεν την σκέφτηκε ιδιαίτερα, αφού οι Ούγγροι του προσφέρουν οικονομική ασφάλεια, αλλά και ένα -κατά δήλωσή του- άψογο εργασιακό περιβάλλον με άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο που υπέγραψε, τον «δένει» μέχρι το καλοκαίρι, καθώς επιλογή του ήταν να βοηθήσει στην προσπάθεια της Κισβάρντα για παραμονή και εν συνεχεία να συζητήσει σε εντελώς νέες βάσεις. 

 

Ο Τσουκαλάς βρέθηκε σήμερα στην Κισβάρντα (σ.σ. μια μικρή πόλη 18 χιλιάδων κατοίκων στα ΒΑ της Ουγγαρίας, περίπου 2 ώρες από την πρωτεύουσα Βουδαπέστη), υπέγραψε το συμβόλαιο του και αύριο ταξιδεύει μαζί με όλη την υπόλοιπη αποστολή στην Αίγυπτο, όπου η ομάδα του θα κάνει «μίνι» προετοιμασία για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μιας και το πρωτάθλημα της χώρας αρχίζει ξανά στις 2 Φεβρουαρίου. Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Κισβάρντα, στην οποία αγωνίζεται, επίσης, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΣ, Θοδωρής Μπέριος, βρίσκεται μετά από 16 αναμετρήσεις στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς. 

 

 tsoukalas

X