ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα να ξέρουμε την βαθμολογία»

«Οταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα να ξέρουμε την βαθμολογία»

Ο παλιός παράγοντας του ΠΑΟΚ, Θανάσης Ακριβόπουλος μίλησε στο Μετρόπολις 95,5 για τα γεγονότα της Τούμπας

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλιός παράγοντας του ΠΑΟΚ, Θανάσης Ακριβόπουλος, και μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις ποινές που αναμένονται και την αντίδραση του κ.Σαββίδη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει μια εικόνα εξόδου από τις UEFA και FIFA. Καλά έκανε ο υφυπουργός και διέκοψε το πρωτάθλημα αλλά όχι για πολύ καιρό, ελπίζω. Εχουμε περισσότερα δικαστήρια από ό,τι αγώνες. Αν δεν ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, όπως και να ξεκαθαρίσει, όταν γυρίσουν οι ομάδες ας παίζουν Κυριακή-Τετάρτη αλλά ας ξέρουν την βαθμολογία. Ποτέ δεν είναι λύση η διακοπή του πρωταθλήματος αλλά προέχει η ηρεμία και να δούμε που είμαστε. Δεν είναι κατάσταση αυτή με την FIFA και την UEFA, θέλουν να επιβάλλουν οι δικές μας αρχές ποινές και αν δεν τους αρέσουν τότε θα μας πετάξουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ντράπηκα που μας διέγραψαν από την ECA».

 

Για το αν θεωρεί πως το περιστατικό με τον Σαββίδη θα σταματήσει τον ΠΑΟΚ: «Ετσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, ο διαιτητής διέκοψε το ματς με το σκορ στο 1-0 άρα ο ΠΑΟΚ θα πάρει το ματς στα χαρτιά. Υπάρχουν σενάρια γιατί κληθήκαμε με βάση το άρθρο 19, δεν νομίζω να φτάσουν στον υποβιβασμό. Και εγώ έχω μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ματς που διεκόπη με τον Ολυμπιακό με το γκολ του Τάκολα. Ούρλιαζα στον διαιτητή να βγει να λήξει το παιχνίδι, γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να καταστραφεί ο ΠΑΟΚ. Τότε βέβαια ήμασταν 12 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, τώρα παίζεται ένα πρωτάθλημα».

X